Mamma gick ner 74 kilo: Ändrade en sak som alla mammor gör

Henrik R

46 veckor sedan

|

26/08/2023
Hälsa
Casey Gemmell har nästan halverat sin vikt. Foto: Privat.
Casey Gemmell har nästan halverat sin vikt. Foto: Privat.
Hon fick en chock när vågen plötsligt visade på 159 kilo. Hon visste att det var dags att göra något, men hon visste inte att lösningen var så enkel.

Till sin sons superhjältefödelsedag kämpade 33-årige Casey Gemmell för att komma i batmankostymen i storlek 5XL. Och  när hon tog en bild av sig själv i dräkten hade hon svårt att känna igen den hon såg. 

Och det var inte konstigt, eftersom amerikanska Casey Gemmell under en längre period gått upp kraftigt i vikt. Vågen visade plötsligt på 159 kilo, skriver den brittiska tidningen Metro.

Det fick tvåbarnsmamman att stanna upp och fatta ett beslut. Nu skulle hon gå ner i vikt. 

Casey Gemmell började tänka över vad hon åt. Det blev tydligt för den jäktade mamman att hon åt för mycket för att hon gjorde något som väldigt många föräldrar gör. 

"Mina barn åt aldrig upp sin mat, så jag åt upp resterna på deras tallrikar, utöver min egen mat. Som regel var det takeaway eller snabbmat," berättar Casey för Metro. 

Hon är övertygad om att hennes dåliga vana att äta barnens rester är orsaken till hennes stora övervikt. Och när hon gav upp resterna, började följa en diet och laddade ner en löpningsapp hände något.

Idag är Casey 37 år gammal och hennes vikt har nästan halverats. Hon har gått ner 74 kilo och ser strålande ut i superhjältekostymer. Och viktigast av allt: hon känner sig också som en superhjälte.