Det galna födelsekalaset

Skriven av PA

380 veckor sedan

|

24/02/2017
En av dom mest otroliga födelsedagsfester som skådats är nog kanske för en familj som fick en stor svartbjörn, bokstavligen talat, rakt nerifrån himmeln. Den stora bjässen hade nämligen tagit sig upp på familjens hustak och spanade ner igenom takfönstret. Familjen hade bakat cupcakes till kalaset, vilket blev för stor frestelse för björnen, som helt sonika hoppade ner och ville ha sin del av kakan. Alla vet hur svårt det kan vara att transportera nybakade cupcakes och tyvärr hade inte familjen tänkt på att köpa stilrena och praktiska presentpåsar från Scanlux. Dom kan man använda till allehanda föremål och framför allt; gömma cupcakes för björnar! Vidare berättar pappan i familjen, Glenn: - Nästa som händer är att björnen landar 1 meter från mig! Full panik bryter ut men familjen hinner kasta sig in i sovrummet där dom bommar igen dörren. Efter att det tystnat i köket, vågar familjen Merrill sig ut igen men då ser dom det förskräckliga; Alla cupcakes var borta och hade blivit fikabröd till björnen! Glenn säger dock att det var en billig peng mot hur illa det kunde gått. Som en notering till händelsen misstänker lokala myndigheter att det är samma björn som några dagar efter händelsen blivit tvångsavlivad efter att brutit sig in i ett annat hus, men som Ryan Scott från Alaska Department of Fish and Game vill förtydliga: - Vi skjuter inte en björn utan anledning men människorna i huset var under livsfara och då måste vi ingripa för att inte människor skall få allvarliga skador eller i värsta fall avlida. Så även om det var väldigt tråkigt med att festen blev avbruten och slutade i ett tragiskt öde för björnen så hade familjen Merrill en väldig tur. Tidigare möten mellan svartbjörn och människor kan sluta väldigt tråkigt där även människor får sätta livet till. Käll juneauempire  

En av dom mest otroliga födelsedagsfester som skådats är nog kanske för en familj som fick en stor svartbjörn, bokstavligen talat, rakt nerifrån himmeln.

Den stora bjässen hade nämligen tagit sig upp på familjens hustak och spanade ner igenom takfönstret. Familjen hade bakat cupcakes till kalaset, vilket blev för stor frestelse för björnen, som helt sonika hoppade ner och ville ha sin del av kakan.

Alla vet hur svårt det kan vara att transportera nybakade cupcakes och tyvärr hade inte familjen tänkt på att köpa stilrena och praktiska presentpåsar från Scanlux.

Dom kan man använda till allehanda föremål och framför allt; gömma cupcakes för björnar!

Vidare berättar pappan i familjen, Glenn: - Nästa som händer är att björnen landar 1 meter från mig!

Full panik bryter ut men familjen hinner kasta sig in i sovrummet där dom bommar igen dörren.

Efter att det tystnat i köket, vågar familjen Merrill sig ut igen men då ser dom det förskräckliga; Alla cupcakes var borta och hade blivit fikabröd till björnen!

Glenn säger dock att det var en billig peng mot hur illa det kunde gått.

Som en notering till händelsen misstänker lokala myndigheter att det är samma björn som några dagar efter händelsen blivit tvångsavlivad efter att brutit sig in i ett annat hus, men som Ryan Scott från Alaska Department of Fish and Game vill förtydliga:

- Vi skjuter inte en björn utan anledning men människorna i huset var under livsfara och då måste vi ingripa för att inte människor skall få allvarliga skador eller i värsta fall avlida.

Så även om det var väldigt tråkigt med att festen blev avbruten och slutade i ett tragiskt öde för björnen så hade familjen Merrill en väldig tur. Tidigare möten mellan svartbjörn och människor kan sluta väldigt tråkigt där även människor får sätta livet till. Käll juneauempire