Älvsjöbon Magnus skrapar fram 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

27/07/2023
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Magnus skrapar fram 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon.

Det var en morgon att minnas för Älvsjöbon Magnus när han gästade TV4 Nyhetsmorgon. Med sin fru vid sin sida, skrapade han fram en vinst på 100 000 kronor på en Trisslott. Magnus, som ibland köper Trisslotter, hade köpt några på väg till en after work tidigare i år. Alla lotter gav vinst, men den bästa lotten gav tre tv-rutor och en garanterad storvinst i tv.

Magnus berättade om den spännande upplevelsen:

"Jag skrapade mina lotter direkt när jag kom till restaurangen och när jag såg tv-vinsten visade jag upp den både för mina kompisar och restaurangägaren. Restaurangägaren blev så glad att han skrek över hela salen att jag hade vunnit."

Efter att ha skrapat fram sin vinst i TV4 Nyhetsmorgon, med frun i kulisserna, stod det klart att vinsten landade på 100 000 kronor. Magnus och hans fru har ännu inte bestämt vad de ska göra med pengarna, men de älskar att resa.

Magnus föredrar solsemester medan hans fru gillar stadsresor. "Vi får se var vi hamnar! Idag ska vi först fira vinsten med en god middag tillsammans med dottern," sa Magnus med ett leende.

Liv Ceder, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med och gratulerade paret under Trissmorgonen. "Magnus blir årets andra vinnare från Älvsjö att skrapa Triss i TV4 Nyhetsmorgon. Älvsjöborna har tillsammans vunnit 1,9 miljoner kronor," sa Ceder.

Lotten som gav Magnus storvinsten var köpt på Coop Extra Huddinge. Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet. Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor. Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.