Anklagelser med fasansfull åtalspunkt: Så dödade 32-åringen Emilie Meng

Henrik R

60 veckor sedan

|

17/05/2023
Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Det pågår just nu en rättegång i Næstved, där flera medier är närvarande. Nu har det framkommit vad den 32-årige mannen är åtalad för i samband med Emilie Meng och därmed också metoden han använde för att ta livet av den unga kvinnan.

I ett fall som ursprungligen handlade om kidnappning, frihetsberövande och övergrepp mot en 13-årig flicka i Västsjälland, har det nu kommit fram nya och skrämmande uppgifter.

Det meddelades redan under en stor presskonferens i slutet av april att den 32-årige mannen, som är åtalad i fallet, nu också är misstänkt för att ha samband med Emilie Mengs försvinnande och mord på grund av geografiska likheter samt den bil han ägde.

Nya detaljer framkommer

Idag under en rättegång i Næstved har ytterligare information kommit fram. Här berättar åklagaren enligt TV2 att den 32-årige mannen är åtalad för att ha frihetsberövat Emilie Meng och tagit henne till en okänd plats, där han utsatt henne för våldtäkt och andra sexuella övergrepp innan han till sist ska ha strypt henne och placerat hennes kropp i en sjö vid Regnemarks backe.

I fallet med den 15-åriga flickan i Sorø är mannen åtalad för att ha hotat henne med kniv, slagit henne i magen och försökt våldta henne. Han ska påstås ha bundit hennes händer med buntband och försökt föra henne bort, men flickan skrek så högt att han gav upp.

Den åtalade mannen har nekat till alla anklagelser, och åklagaren begärde stängda dörrar under rättegången, vilket domaren accepterade trots protester från pressen. Den åtalade har också samtyckt till att fortsätta vara i häkte.