Bob Sagets "sista" ord är hjärtskärande

Ida Hansson

131 veckor sedan

|

10/01/2022
Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den amerikanske skådespelaren och komikern Bob Saget hittades död på ett hotellrum på måndagskvällen.

Bob Saget, som är känd för sin karriär som skådespelare och ståuppkomiker, hittades död på ett hotellrum i Orlando, Florida på måndagskvällen.

Det har kommit som en stor chock att Bob Saget har dött vid 65 års ålder. Några timmar innan hade han uppträtt i två timmar med sin stand-up-show i Ponte Vedra Concert Hall i Jacksonville, Florida.

Enligt lokal polis fanns det inga bevis för att något brottsligt skulle ha ägt rum eller att droger skulle ha varit inblandade. Hans dödsorsak är fortfarande okänd.

Kort efter att ha avslutat sin show, som varade i hela två timmar, i Jacksonville, delade Bob Saget ett inlägg på Twitter. Det här inlägget slutade med att innehålla några av hans sista ord.

"Jag älskade kvällens show på @PV_ConcertHall i Jacksonville. Uppskattar publiken. Tack än en gång till @RealTimWilkins för möjligheten. Jag hade ingen aning om att jag hade två timmars uppsättning ikväll. Jag är lyckligt beroende av detta", skriver han i sitt inlägg på Twitter, som han avrundar med en länk till resten av sin turné.

Med sitt inlägg har han bifogat en bild på sig själv stående på en scen. Det finns ingen publik att se bakom honom, varför man måste anta att bilden är tagen antingen före eller efter hans show i Ponte Vedra konserthus.

Bob Saget verkade därför inte vara en man som hade tänkt dig att avslutat vare sig livet eller uppträdandet. Å andra sidan säger han uttryckligen att han är 'beroende' av att uppträda med sin standup-show.

Den världskända skådespelaren och komikern verkade därför som en man som gjorde det riktigt bra. Det gör det förstås bara ännu mer hjärtskärande att han skulle dö på måndagskvällen.