Brudparet ska dansa brudvals: Plötsligt avbryts festen av en oväntad gäst

Skriven av Henrik R

38 veckor sedan

|

28/08/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Plötsligt avbryts festen av en oväntad gäst.

Matt och Kya Debono från Australien hade länge kämpat ekonomiskt och hade svårt att få vardagen att gå ihop.

Matt var arbetslös, och Kyas mamma hade nyligen gått bort.

Trots att de drömde om ett stort bröllop med familj och vänner, verkade det inte sannolikt att det skulle bli verklighet inom en snar framtid.

Men Matt gav inte upp deras stora dröm. Han kontaktade radiostationen KIIS 1065 och förklarade att hans största önskan var att överraska sin livs kärlek med ett vackert och minnesvärt bröllop.

Till deras stora förvåning svarade radiostationen att de var villiga att betala för hela deras bröllop, från bröllopskläder till mottagning och den efterföljande bröllopsresan.

En Oväntad Gäst

Radiostationen hade frågat paret vilken låt de ville dansa till under brudvalsen.

Deras val föll på Ed Sheerans "Thinking Out Loud", en låt de båda älskade. Men precis när paret var redo att börja dansa, trädde en oväntad gäst in genom dörren.

Ingen mindre än den världsberömda sångaren Ed Sheeran dök upp.

Han hade beslutat sig för att ge brudparet en överraskning de aldrig skulle glömma. Han hade hört att radiostationen hade planerat ett speciellt bröllop för Matt och Kya, där de skulle dansa till en av hans låtar.

Därför kontaktade han radiostationen och berättade att han ville överraska det nygifta paret med en oförglömlig framträdande.