Carina från Gunnarsbyn skrapar hem en kvarts miljon på Triss i direktsänd TV

Skriven av Henrik R

38 veckor sedan

|

25/08/2023
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Carina från Gunnarsbyn skrapar hem en kvarts miljon på Triss.

På onsdagsmorgonen blev Carina från Gunnarsbyn en lycklig vinnare i Trisskrapet i TV4 Nyhetsmorgon. Med en vinst på en kvarts miljon kronor, har hon nu siktet inställt på en utlandsresa med sin make Ulf.

Carina och Ulf har en tradition att varannan vecka köpa fyra Trisslotter och byta in gamla mot nya. För två månader sedan hade de åtta Trisslotter som de skrapade tillsammans under söndagsmiddagen.

När Carina såg att lotten visade en tv-vinst blev hon helt tom och hade svårt att ta in det. Ulf och hon satt och kollade på lotten flera gånger.

Under torsdagsmorgonen var det dags för Carina att ta plats i tv-studion. Med maken som stöd bakom kamerorna skrapade hon fram en vinst på 250 000 kronor. Vinsten kommer alldeles rätt i tiden, eftersom paret nyligen har byggt ett hus.

Carina och Ulf gillar att resa och är sugna på en Italienresa, men först ska de njuta av dagen och fira med god mat och en dag i Stockholm.

Liv Ceder, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, gjorde paret sällskap under torsdagsmorgonen och gratulerade Carina som årets tredje vinnare från Bodens kommun att skrapa Triss i direktsänd tv. Tillsammans har de vunnit 650 000 kronor i tv-rutan 2023.

Lotten som tog Carina till Nyhetsmorgon var köpt på Stora Coop Storheden Luleå. Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel, där man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet.

Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.