Carolina Gynning ville sälja sin skandalvalp Lulu för 25.000

Skriven av Henrik R

39 veckor sedan

|

18/08/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Carolina Gynning ville sälja sin skandalvalp Lulu för 25.000.

TV-personligheten, konstnären och poddaren Carolina Gynning, 44, har nyligen varit i hetluften angående familjens hundar.

Detta kan vara anledningen till att hon övervägde att sälja en av dem, den nya valpen Lulu, för 25 000 kronor. Hon annonserade detta på sin Instagram, men inlägget togs snabbt bort.

"Nu säljer vi vår älskade Lulu 💗 det är svårt för mig att skriva detta men jag inser att vi inte kan ha 3 hundar! Man måste ha tid för alla och 2 är redan många! Mamma och Pappa är Snorren och Luna två otroligt snälla och mysiga pomerranians! Lulu kostar 25000 och jag vill såklart att det är någon som vill ägna Lulu all sin tid hon behöver massa gos och kärlek om ni är intresserade DM mig! Carolina", skriver hon i inlägget.

Istället publicerade Carolina en liknande bild med texten "8 veckor av kärlek".

Tidigare rapporterade Svensk Dam om att Carolina hade blivit anmäld till Länsstyrelsen för att ha parat sin hund Luna för tidigt.

Luna ska ha blivit parad med Carolinas andra hund, Snorren, när hon var högst 18 månader gammal, vilket är olagligt. Luna födde först en död valp och sedan Lulu genom kejsarsnitt.

Trots den ursprungliga annonsen om att sälja Lulu är det fortfarande oklart om valpen är till salu eller inte.

Klicka här för att komma tillbaka till förstasidan