En grupp kvinnor tog dessa bilder: När de tittar på bilderna igen får de kalla kårar

Ida Hansson

20 veckor sedan

|

29/01/2024
Nyheter
Foto: X
Foto: X
En grupp kvinnor tog några bilder på deras weekendresa, men det finns något på bilden som inte stämmer.

Många människor tar bilder för att kunna titta tillbaka på dem som minnen, men för en grupp kvinnor var det inte goda minnen.

För en grupp kvinnor blev de förskräckta när de såg bilder som tagits med några sekunders mellanrum. De lade märke till en detalj som bokstavligen fick deras blod att rinna kallt nedför ryggen.

En grupp kvinnor på en weekendresa i Argyll och Bute, Skottland, Storbritannien, blev tydligen så rädda av vad de såg på två bilder som tagits att de avbröt sin helg. Istället bestämde de sig för att åka hem.

Det skriver Newsner.

Det andra bilden med pojken kan ses längst ner i artikeln.

Den aktuella ceremonin ägde rum på en avlägsen egendom. Festen började med att göra vad nästan varje stor grupp vänner skulle göra, och ta en serie bilder, innan festen gick över styr.

Det första fotot visar en leende grupp kvinnor som står framför träblock med en pittoresk sjö i bakgrunden.

Men på det andra bilden av gruppen, taget bara några sekunder efter det första, ser det ut som om en liten pojke sticker fram sitt huvud från träblocken nere i vänstra hörnet.

Det sägs ha tagit en ännu märkligare vändning, eftersom fastigheten har en ganska dyster historia, som inte kan ignoreras i ljuset av dessa händelser.

Tydligen gjordes det en film 1994 som heter 'The Blue Boy' om en pojke som drunknade i Lock Eck. Manusförfattaren Paul Murton avslöjade att han baserade historien på en berättelse han hörde från en lokal hotellägare.

"Jag pratade med hotellägaren om det, och han nämnde Blue Boy," berättade Murton.

Foto: X