Han placerar en plastflaska bredvid bilens däck—många blir chockade när de får reda på varför

Skriven av Henrik R

37 veckor sedan

|

05/09/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Många blir chockade när de får reda på varför.

Att sätta en plastflaska vid bilens hjul kan verka både konstigt och slumpmässigt, men det finns faktiskt en djupare mening bakom detta. Om du ser en sådan flaska vid ditt eget fordon bör du vara på din vakt.

Plastflaskan kan nämligen vara en indikator på att din bil snart kommer att stjälas.

Syftet med detta är att det är en effektiv metod för att stjäla bilar, och polisen har nu bett allmänheten om hjälp. Det är därför viktigt att informera de ovetande om denna trend som har börjat sprida sig inom bilstölder.

För att utföra denna smutsiga metod identifierar de kriminella det fordon de vill stjäla. De placerar sedan en tom plastflaska vid bilens däck på passagerarsidan, där den lätt kan tryckas in.

Denna till synes obetydliga handling är nyckeln till deras framgång, eftersom bilägarna ofta inte märker plastflaskan förrän de har satt sig i bilen.

När ägaren startar motorn och börjar köra uppstår det en märklig ljud från däcken vid passagerarsätet. Ovetande om vad som egentligen händer, kliver bilägaren ut ur fordonet för att undersöka problemet. När bilägaren går ut från bilen för att kolla vad som är fel, slår biltjuven till.

Videon som illustrerar tjuvarnas tillvägagångssätt har redan nått över 6 miljoner visningar. Biljetterna släpps till försäljning 90 dagar före avresedatum.