Han var prinsessan Dianas älskare: Du gissar aldrig vad han gör idag

Henrik R

60 veckor sedan

|

16/05/2023
Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
James Hewitt hade en femårig affär med prinsessan Diana. Idag ser hans liv dock helt annorlunda ut.

Prinsessan Dianas före detta älskare, James Hewitt, arbetar enligt uppgifter som trädgårdsmästare med en årslön på 34 500 kronor. Det skriver Daily Mirror.

Den 62-årige James Hewitt hade en femårig affär med Diana, som började 1986, då han tjänstgjorde som kavalleriofficer.

Idag ser hans liv dock väsentligt annorlunda ut, eftersom han enligt Daily Mirror arbetar som trädgårdsmästare i området runt lägenheten han bor i tillsammans med sin äldre mor.

Han har denna vecka setts köra runt med en gräsklippare samt räfsa löv på den lugna Devon-egendomen, skriver MailOnline.

Andra boende på herrgården från 1600-talet har dock hävdat att hans färdigheter som trädgårdsmästare kanske inte är riktigt så bra som han själv tror.

En av de boende hävdar i alla fall att han har förstört ett gammalt träd i ett misslyckat försök att "få det att se kungligt ut och forma det som ett vinglas".

Pauline och Barry Presswell, som har bott i byggnaden i Farringdon nära Exeter, berättar att de blev ovänner med honom till följd av episoden med trädet.

"Han gjorde ett hundjobb av ett vackert 100-årigt träd, som vi kan se från vårt fönster och brukade älska", sade 76-årige Barry Presswell.

71-åriga Pauline Presswell berättade också att trädet hade reducerats från 5,5 meter till 3 meter i höjd, och att det nu "ser ut som en bläckfisk".

Hon sade också att James Hewitt anlitade en "träkirurg" för att hjälpa till med arbetet, till vilket hon tillade: "Jag gick ner för att försöka stoppa dem och sa till och med att jag skulle stanna där tills de slutade. Men det var för sent."

James Hewitt har tidigare bott i Marbella, där han drev en bar. Men när lokalen stängde flyttade han in i sin mors tvårumslägenhet, som har ett värde på cirka tre miljoner kronor.

Prinsessan Diana medgav sin affär med Hewitt i den välkända Panorama-dokumentären från 1995.

Där medgav hon att hon hade en affär med James Hewitt, som hon beskrev som "mer än vänskap". Hon medgav också att hon älskade honom.

Men hon avslöjade också att när han gav ut sin bok 1994, där han avslöjade deras affär, var mycket av det "fantasi", och hon var förkrossad över det fakt