Jenny Strömstedts klädval skapar starka reaktioner hos tittarna

Henrik R

47 veckor sedan

|

22/08/2023
Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jenny Strömstedts klädval skapar starka reaktioner hos tittarna.

Jenny Strömstedt, en av TV4:s mest älskade profiler, har återvänt till Nyhetsmorgon efter en välförtjänt semester. Strömstedt, som har lett programmet i flera år, har blivit en favorit bland tittarna. Men hennes klädval i dagens program har skapat starka reaktioner.

Strömstedt, 50, har varit programledare för Nyhetsmorgon på lördagar i flera år. Hon är gift med musikern Niklas Strömstedt, och tillsammans är de ett av Sveriges mest älskade par. Strömstedt har tidigare setts tillsammans med kollegan Steffo Törnquist, 67. De ledde programmet tillsammans i 16 år innan de splittrades förra året. Nu leder Strömstedt programmet själv på lördagar.

Under sommaren meddelade Strömstedt att hon skulle ta en paus från TV-rutan för att gå på semester. Hon avslöjade nyheten i direktsändning, bara minuter innan hennes arbetspass slutade. "Jag går på semester om en minut", sa hon då. Hon tillade att hon skulle vara tillbaka i juli.

Under semestern firade Strömstedt och hennes man deras 12-åriga bröllopsdag, ett så kallat sidenbröllop. Strömstedt delade sin lycka och hur de firade dagen på Instagram. "Man hemma. Skumpa i glasen, ostbågar i skålen och grym Wimbledonfinal på TV. Jag vill fira sidenbröllop varje dag! Och - tänk att just vi hittade varandra", skrev hon.

Nu är Strömstedt tillbaka i Nyhetsmorgon. I dagens program sågs hon i en somrig klänning. Klädvalet skapade starka reaktioner bland tittarna, som också verkar glada över att Strömstedt är tillbaka. På hennes Instagram strömmar kommentarerna in. "Så vacker sommarklänning fina du", skriver en följare. "Blev så glad när du var tillbaka i rutan o vilken vacker klänning", hälsar en annan. "Som jag längtat efter dig! och vilken vacker klänningar", skriver en tredje.

Vi hälsar Jenny Strömstedt välkommen tillbaka och hoppas att hon har haft en härlig semester!

Klicka här för att komma tillbaka