Känd tv-profil gör comeback i rutan

Henrik R

45 veckor sedan

|

31/08/2023
Känd tv-profil gör comeback i rutan

Det svenska realityprogrammet "Över Atlanten," där kändisar seglar över Atlanten, har offentliggjort sin deltagarlista för säsongen 2024.

Listan inkluderar Anders Öfvergård, Malin Gramer, Jessica Andersson, Tobias "Tobbe trollkarl" Blom, Hampus Hedström och Björn Kjellman. Exakt när säsongen 2024 kommer att ha premiär är ännu inte bekräftat.

Anders Öfvergårds återkomst till TV

Förutom att delta i "Över Atlanten" kommer Anders Öfvergård också att vara programledare för ett annat program på Kanal 5 i höst.

Han kommer att hjälpa svenska par och familjer med att renovera unika hem. Axel Eriksson, VP för Content and Programming på Warner Bros Discovery Sverige, uttryckte sin entusiasm över Anders återkomst och sa att han är en mycket älskad och oersättlig programledare.

Utmaningar i den kommande säsongen

Den kommande säsongen kommer att erbjuda en rad utmaningar för deltagarna. Kändisar som Anders Svensson, Maria Montazami, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, Julia Dufvenius och Hans Fahlén kommer att möta havets prövningar i höstsäsongen som har premiär den 5 september.

Maria Montazami, en av deltagarna, nämnde att allt kan hända under resan, inklusive stormar och sjösjuka.