Khammy från Borås skrapar fram en halv miljon på TV-Triss i Nyhetsmorgon - En dröm som blivit verklighet

Skriven av Henrik R

Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
En dröm som blivit verklighet.

Det var en morgon att minnas för Khammy från Borås när hon skrapade fram en halv miljon kronor på TV-Triss under TV4:s Nyhetsmorgon.

Khammy och hennes sambo Urban, som har en rutin där han köper Trisslotterna och hon skrapar dem, hade en framgångsrik morgon som resulterade i en stor vinst.

Khammy uttryckte sin glädje över vinsten och sa att hon var "jättenöjd". Paret hade väntat länge på denna dag och det var lite nervöst innan, men nu känns det fantastiskt bra, tillade hon.

Khammy, som ursprungligen kommer från Laos, planerar att spara en del av pengarna för pensionen och att besöka sina barn som bor i Laos.

Urban, hennes sambo, uttryckte hopp om att också få en biljett för att följa med till Laos. Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Boråsparet under Trissmorgonen och uttryckte sin glädje över att Khammy blev årets första vinnare från Borås som fick skrapa i tv.

Lotten som tog Khammy och Urban till Nyhetsmorgon var köpt hos ICA City Knalleland. Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel.

Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet. Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.

Klicka här för att komma tillbaka