Kristallen-galan gick överstyr - Steffo Törnquist vaknar i spenaten

Henrik R

45 veckor sedan

|

02/09/2023
Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Kristallen-galan gick överstyr.

Steffo Törnquist, 67, den omåttligt populära nyhetsankaren från "Nyhetsmorgon", är känd för sitt lyxliv och sin kärlek till alkohol.

När han nyligen deltog i "Kristallengalan", var han redan "halvt packad", enligt egna uttalanden. Tillsammans med kollegor som Jenny Strömstedt hade han tagit en "rackabajsare" innan galan.

Törnquist delade en bild på Instagram där han poserade med sina kollegor, alla ser glada och välklädda ut. Men det var efterfesten som blev riktigt vild för Steffo.

Han vaknade inte i sin egen säng utan i det han kallar "spenaten".

I ett Instagram-inlägg dagen efter festen delade han en kartbild över var han befann sig och skrev:

"Rullade hatt på Kristallens efterfest i natt, fick en puss av nån som hette Leif eller liknande, babblade om tempot i Hylands hörna med några med - tror jag - färgat hår, erbjöds ett glas av en manisk typ bildproducent och resten är dimma. Nu vaknade jag upp här i spenaten och försöker få en taxi. Således: ankballe!! Ses på fredag."

Ingen vet varför Steffo var så ivrig att fira, eftersom han varken var nominerad eller vinnare. Men vi är glada att han inte hamnade i ett dike och ser fram emot att se honom i "Nyhetsmorgon" igen snart.