Kvinna bojkottar Lidl efter skräckupptäckt: Du gissar aldrig vad hon hittade

12/02/2024 15:38

Ida Hansson

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Jag kände mig sjuk", uttryckte den chockade kvinnan efter att ha gjort en skrämmande upptäckt i sin broccoli från Lidl.

Mest läst idag

För att du ska förstå händelsen måste vi spola tillbaka tiden till april 2023, när en kvinna från Storbritannien, 41-åriga Sam Farrell, hade handlat i sin lokala Lidl-butik.

Allt började bra, men när hon kom hem och packade upp sina varor gjorde hon en chockerande upptäckt som fick henne att bojkotta dagligvarukedjan.

Det rapporterar Dagbladet.no.

När hon kom hem från Lidl upptäckte hon nämligen flera insekter på broccolin hon hade köpt, varför hon nu är klar med att handla på Lidl, som hon annars brukade använda för mindre inköp:

"Jag brukade också gå dit, men det gör jag inte längre. Varorna de säljer är de sämsta jag någonsin har sett i en mataffär", var det tydliga budskapet från den 41-åriga kvinnan.

Det är inte första gången hon har upplevt att produkter från Lidl har varit en stor besvikelse:

"Jag har slängt en massa grönsaker för att de blivit dåliga, bara några dagar efter att jag köpt dem", förklarade hon.

Lidl har inte kommenterat ärendet.

Det chockerande fyndet har fått folk att reagera på sociala medier.

Många håller med kvinnan om att fyndet är högst otillfredsställande, och att sådana saker inte bör finnas på hyllorna, men andra ser inte insekterna som något dåligt:

"Insekter på något som odlats utomhus, vem hade trott det?", lyder en av reaktionerna, som antyder att det är förväntat med några insekter på sin broccoli, och att man därför bör tvätta den innan man äter den.