Kvinna lämnar sin valp ensam hemma i några timmar: Hon börjar gråta när hon kommer tillbaka

Henrik R

44 veckor sedan

|

07/09/2023
Hon börjar gråta när hon kommer tillbaka.

Att lämna ett husdjur ensamt hemma kan ibland vara en nervkittlande upplevelse, särskilt när det är en ung och busig valp. Kim, en hundägare från Florida, fick lära sig detta på det svåra sättet.

Kim lämnade sin labradorvalp, Zoey, ensam hemma i bara några timmar. När hon kom tillbaka möttes hon av en syn som fick henne att börja gråta. Zoey hade lyckats få tag på 2 000 dollar i kontanter som låg på vardagsrumsbordet och hade tuggat sönder dem.

I en video som lagts upp på TikTok ser vi Kim från Florida sitta och gråta. De sönderrivna dollarsedlarna är utspridda omkring henne. Labradoren Zoey sitter glad i soffan och är uppenbarligen inte medveten om vad hon har gjort.

Videon blev snabbt viral och har fått över 22 miljoner visningar och mer än en miljon gillningar. Kommentarsfältet fylldes med sympatiska och stödjande ord från tittarna.

En användare, som arbetar på en bank, föreslog till och med att Kim kunde tejpa ihop sedlarna och växla dem på banken. Efter detta råd lade Kim upp en annan video där hennes man noggrant sätter ihop sedlarna igen.

Varför så mycket kontanter?

Många tittare undrade varför det fanns så mycket kontanter liggande. Kim förklarade att hon och hennes man just hade sålt något och fått betalt i kontanter. De hade lagt dem på ett högt matbord, i tron att det var utom räckhåll för Zoey.

Tydligtvis har hunden en näsa för pengar.