Lennart och Carina från Timmele vann stort på TV-Triss i Nyhetsmorgon – nu väntar nya äventyr

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

14/07/2023
Nu väntar nya äventyr.

I fredagens Nyhetsmorgon skrapade Lennart, en TV-Trissvinnare och Timmelebo, fram en stor vinst till sig och hustrun Carina. "En mycket spännande och rolig upplevelse. Ett trevligt avbrott i vardagen," summerar Lennart.

Det var för två månader sedan, när han var iväg för att köpa trädgårdsjord, som Lennart hade turen med sig. Han brukar köpa två Triss i veckan, men denna gång blev det något alldeles extra när den ena lotten visade tre tv-rutor, vilket betyder direktsänt skrap i TV4 Nyhetsmorgon.

"Man köper lotter för att vinna, men när man väl gör det kan man inte förstå det," säger Lennart. Efter hans insats i det direktsända skrapet stod det klart att Timmeleparet tagit hem en stor vinst. Delar av det vill de lägga på sitt stora reseintresse.

"Och så håller vi på att bygga ett uterum, vinsten blir ett tillskott till det också," säger Lennart. Lotten som tog Lennart och Carina till Nyhetsmorgon var köpt hos Ica Maxi i Ulricehamn.

Hur mycket vann de? Klicka här för att se när Lennart skrapar fram parets vinst.

Triss är landets mest sålda skraplotter och ett av Sveriges populäraste spel. Man kan vinna mellan 30 kronor och 1 000 000 kronor direkt på skrapet. Vid tre TV-symboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor.

Vid tre klöversymboler får man delta i en offentlig dragning på TV4 där man kan vinna från 10 000 kr i månaden i 10 år upp till 100 000 kr i månaden i 25 år.