Let's Dance"-stjärnan Sigrid Bernson avslöjar: "Jag behövde en paus"

Skriven av Henrik R

43 veckor sedan

|

25/07/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Jag behövde en paus"

Professionella dansaren Sigrid Bernson, 34, har nyligen varit frånvarande från både rampljuset och sociala medier. Nu avslöjar hon för sina följare på Instagram varför hon har dragit sig tillbaka. Sigrid blev känd genom "Let's Dance" för tio år sedan. År 2019 slog kärleken till när sångaren Robin Bengtsson, 33, deltog i tävlingen. Paret dansade tillsammans och trots att de inte vann, drog de det längsta strået. Idag har de sonen Viggo tillsammans och lever ett lugnt familjeliv. Det är anledningen till Sigrids frånvaro.

Sigrid och Robin fick sonen Viggo för tio månader sedan. Robin har sonen Wille från ett tidigare förhållande. Normalt sett deltar Robin i "Diggiloo"-turnén under sommaren, men i år har han valt att minska sitt schema. Istället åker han på egen turné och spenderar resten av sin tid med familjen.

Paret deltog i invigningen av Kolmården i början av sommaren och pratade med Hänt om sina planer. "Det blir familjesommar, så fort vi inte jobbar. Hänga med våra familjer", sa Sigrid då.

Nu har Sigrid även öppnat upp för sina följare på Instagram. Efter en tids paus skriver Sigrid: ”Jag har inte uppdaterat mycket här på sistone men kände att jag behövde en paus och passade på att njuta av sommaren med familjen. Första veckan tror jag min skärmtid minskade med 78%.”

Sigrid delar sedan med sig av bilder på barn och familj. Det verkar som om de njuter av sommaren, precis som planerat. Sigrid och Robin är inte de enda som har hittat babylycka från "Let's Dance". Även denna deltagare har det.