Lucas Simonsson nära tårar i TV4:s "Förrädarna" - känner sig utpekad och utsatt

Henrik R

44 veckor sedan

|

08/09/2023
Nyheter
Foto:TV4
Foto:TV4
Känner sig utpekad och utsatt

TV4:s nya program "Förrädarna" har just haft sin premiär, och det blev snabbt allvarligt för en av deltagarna, Lucas Simonsson. Programmet, som blandar kända och okända svenskar, har som mål att lösa mysterier och identifiera "förrädare" bland deltagarna.

Under en samling vid det runda bordet pekas Lucas ut som en potentiell förrädare, något som får honom att tappa fattningen. Johanna Nordström, en annan deltagare, konfronterar honom och säger att han verkade stressad och undvek ögonkontakt.

Lucas svarar att han har känt sig "uttittad och utsatt", särskilt efter att Johanna offentligt anklagade honom för att vara en förrädare. "Det var respektlöst," säger han.

Det är inte bara Johanna som misstänker Lucas. Claudia Galli Concha och Mi Ridell har också märkt att han verkar nervös. Mi berättar att hon var tvungen att lägga sin hand på Lucas flera gånger eftersom han skakade så mycket att även hennes stol började vibrera.

Programmet har fått kritik för att skapa en miljö där deltagare kan känna sig mobbade. "Är det verkligen okej att få folk att må dåligt, bara för att det är TV?" frågar artikeln.

"Förrädarna" kan ses på TV4 och TV4 Play.