Man blir så berörd av viral video med övergiven hund att han letar upp den och räddar den

Skriven av Henrik R

41 veckor sedan

|

30/08/2023
Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Man blir så berörd av viral video med övergiven hund.

En hjärtevärmande historia från Itabira i Brasilien har fått sitt lyckliga slut, allt tack vare en man som blev djupt berörd av en viral video. Videon visade en liten brun och vit hund som övergavs vid vägkanten av någon i en bil.

Kvinnan som filmade händelsen kunde inte omedelbart ta med sig hunden och åkte hem för att hämta sin bil. När hon kom tillbaka hade hunden försvunnit. Efter att ha delat videon på sociala medier med texten

"Jag kan inte sluta tänka på hunden," blev en lokal man så rörd att han bestämde sig för att leta efter den saknade hunden.

Denna godhjärtade samarit spenderade två dagar på att leta efter den förlorade hunden. Även om han kontaktades av mediehuset Defato Online, valde han att förbli anonym. En video delad på WhatsApp visar den glada, räddade hunden som leker med en familj i vad som verkar vara en trädgård.

"Så folk, det här är hunden vi räddade som har skapat en del kontrovers här i Itabira," säger berättaren i videon. "Vi blev berörda av historien och bestämde oss för att hitta honom. Han tas nu om hand. Han är här hos oss, med mat och allt han behöver."

Familjen har nu bett allmänheten om hjälp med att namnge hunden. Alternativen är Pietro, Einstein eller Xerebebeu, och enligt omröstningar är 'Pietro' det mest populära valet. Tack vare vittnet och mannen som vägrade ge upp har denna sorgliga berättelse nu fått sitt lyckliga slut.