Matt LeBlancs hjärtskärande reaktion på Matthew Perrys död

Skriven av Ida Hansson

27 veckor sedan

|

19/11/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vännerna sörjer Matthew Perrys död.

Matt LeBlanc har uttryckt sin sorg på Instagram efter nyheten om Matthew Perrys bortgång.

Perry, mest känd för sin roll som Chandler Bing i den ikoniska TV-serien "Vänner", som sändes från 1994 till 2004, avled nyligen.

LeBlanc börjar sitt inlägg med orden "Det är med tungt hjärta jag säger farväl" och inkluderar flera bilder på honom tillsammans med Perry.

"De tider vi hade tillsammans är ärligt talat bland de bästa i mitt liv. Det var en ära att dela scenen med dig och att kalla dig min vän. Jag kommer alltid att le när jag tänker på dig, och jag kommer aldrig att glömma dig. Aldrig," fortsätter LeBlanc.

I TV-serien "Vänner" spelade Matt LeBlanc Joey, som var bästa vän med Perrys karaktär Chandler.

Serien sändes första gången 1994 och dess sista avsnitt sändes 2004. Sedan dess har serien repriserats otaliga gånger över hela världen.

"Vi är alla helt förkrossade av förlusten av Matthew. Vi var mer än bara kollegor. Vi är en familj," uttalade "Vänner"-stjärnorna efter Matthew Perrys död.

Den 28 oktober avled Matthew Perry vid 54 års ålder efter att ha hittats livlös i en jacuzzi i sitt hem i Los Angeles.

Efter en tid reagerade de fem serievännerna, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Jennifer Aniston, på Perrys död i ett gemensamt uttalande, men detta är första gången en av "Vänner"-stjärnorna har reagerat i ett personligt inlägg.

"Sprid dina vingar och flyg broder, du är äntligen fri," fortsätter Matt LeBlanc i sitt inlägg, som avslutas med: "Jag antar att du får behålla de 20 dollar du är skyldig mig."