Överraskande vinst på Lotto förändrar livet för Arbogabo i 60-årsåldern

Henrik R

44 veckor sedan

|

08/09/2023
Nyheter
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Överraskande vinst på Lotto förändrar livet för Arbogabo i 60-årsåldern

En man i 60-årsåldern från Arboga fick en chock när han loggade in på Svenska Spels mobilapp för att delta i den nästa Lottodragningen. Utan att veta om det hade han redan blivit en miljonär.

En Oväntad Upptäckt

Mannen hade köpt en lottandel för endast 41 kronor och var omedveten om att han hade vunnit en del av den senaste lördagens Lottojackpot. När han loggade in för att spela igen, upptäckte han att hans konto visade en balans på över 1,6 miljoner kronor. "Jag blev extremt överraskad och trodde först att det var ett fel," sa han.

Dubbelkontroll och Verifiering

Efter att ha bett en arbetskamrat att verifiera siffrorna, började det sakta sjunka in att han faktiskt hade vunnit. "Det är helt otroligt, en fantastisk känsla!" utbrast han.

Framtida Planer

Vinsten kommer att ha en betydande inverkan på mannens framtida semesterplaner. "Det kommer definitivt att bli en resa för mig och min fru under vintern. Och när jag har en stor födelsedag nästa gång, kan jag ta med hela familjen på en resa," delade han med sig.

Martin Ridderstolpe, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var den som fick äran att gratulera den lyckliga vinnaren. "Det var en mycket överväldigad vinnare jag hade nöjet att gratulera. Han är årets femte miljonvinnare från Västmanland och den första från Arboga," sa Ridderstolpe.

Vinnaren har valt att förbli anonym.