Populär tv-värd sparkad efter 17 år: 'Jag är chockad'

Skriven av Henrik R

52 veckor sedan

|

19/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
TV-värden berättar på sociala medier att han är chockad över beskedet.

Den populära tv-värden Don Lemon har blivit sparkad av CNN. Det meddelar den långvariga värden i en tweet publicerad på måndag morgon.

"Jag blev informerad i morse av min agent att jag har blivit sparkad av CNN. Jag är chockad," skrev Lemon i sin tweet, som fortsatte:

"Efter 17 år på CNN, skulle jag ha trott att någon i ledningen skulle ha haft anständigheten att berätta det för mig direkt. Vid inget tillfälle fick jag någonsin någon indikation på att jag inte skulle kunna fortsätta att utföra det jobb jag älskar."

CNN-värden avslutade sin tweet med ett stort tack till sina kollegor.

"Med det sagt, vill jag gärna tacka mina kollegor och de många teamen jag har arbetat med, för en otrolig tid tillsammans. De är de mest talangfulla journalisterna i branschen, och jag önskar dem alla det bästa." avslutar han.

Enligt People.com har CNN:s ordförande, Chris Licht, bekräftat att Don Lemon har blivit sparkad från tv-stationen.

"CNN och Don har gått åt varsitt håll. Don kommer alltid att vara en del av CNN-familjen och vi tackar honom för hans bidrag under de senaste 17 åren. Vi önskar honom all lycka och kommer att heja på honom i hans framtida strävanden." säger CNN-ordföranden i ett uttalande.

Den 56-åriga värdens avsked från CNN This Morning kom månader efter att han fått kritik för kommentarer han gjorde om den republikanska presidentkandidaten Nikki Haley.