Pranom från Sala: Hennes oväntade vinst på Triss förändrade hela dagen

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

03/07/2023
Pranom, ursprungligen från Thailand, fick en minnesvärd vinst på Triss i TV4:s Nyhetsmorgon.

På söndagsmorgonen upplevde Pranom från Sala en ovanlig start på dagen - hon blev dagens Trissvinnare i Nyhetsmorgon på TV4.

Denna speciella händelse gav henne en vinst på 100 000 kronor och en upplevelse som hon inte kommer att glömma. ”En oförglömlig dag", berättar den glada vinnaren.

Pranom och hennes man Håkan har en vana att inkludera två Trisslotter i deras matinköp - en för var och en. För två månader sedan fick Pranom en lycklig överraskning när hon skrapade fram tre TV-rutor. Detta kvalificerade henne för ett livesänt skrap i TV4 Nyhetsmorgon, vilket ägde rum på söndagsförmiddagen.

Den unika upplevelsen var både spännande och nervös för Pranom. ”Det var en helt ny upplevelse, mycket spännande. Jag fick se något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Jag försökte hålla mig lugn, men jag var så nervös," skrattar Pranom, lättnad och glädje genomsyrar hennes röst efter TV-uppträdandet.

Vinsten på 100 000 kronor kommer delvis att sparas, men även användas för att finansiera deras årliga resa till Thailand. ”Vi åker till Thailand varje år, och nästa gång blir det i december. Då firar vi både jul och nyår där," säger Pranom, som flyttade till Sverige från Thailand för sex år sedan.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, fanns där för att stötta Salaparet under deras spännande morgon på TV4. ”Det är alltid lika roligt att få vara med Trissvinnarna under dessa speciella dagar. Det är upplevelser de kommer att minnas resten av sina liv," berättar Svedberg. Pranom är den sjunde västmanlänningen att skrapa Triss i TV hittills i år.

Trisslotten som gav Pranom chansen till denna minnesvärda morgon köptes på Willys Ängshagen.

Triss, som är Sveriges mest populära skraplotteri, ger spelare chansen att vinna mellan 30 och 1 000 000 kronor direkt vid skrapet. Vid tre TV-symboler har spelaren chansen att delta i en livesänd dragning på TV4, där vinsterna varierar mellan 100 000 och 5 000 000 kronor. Vid tre klöversymboler kan man vinna mellan 10 000 kr och 100 000 kr i månaden i 10 till 25 år.