Prins Daniels oväntade födelsedagsgåva till Victoria - en ögonblick att minnas

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

15/07/2023
Prins Daniels oväntade födelsedagsgåva till Victoria.

Kronprinsessan Victoria firade sin 46-årsdag med en rad festligheter, men det var en speciell överraskning från hennes make, Prins Daniel, som stal showen.

Dagen började med en intim familjefrukost, där Prins Daniel och deras barn, Prinsessan Estelle och Prins Oscar, överraskade Victoria med sång och presenter. Efter en privat lunch i båthuset vid Sollidens slott, fortsatte firandet med en hästkortege till den traditionsenliga Victoriakonserten i Borgholms slottsruin.

Konserten bjöd på framträdanden från flera kända artister, och hela kungafamiljen, inklusive Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, var på plats för att fira Victoria. Men det var Prins Daniels överraskning som verkligen rörde Victoria till tårar.

I en sällsynt offentlig visning av kärlek, gav Prins Daniel Victoria en passionerad födelsedagskyss. Det var en överraskning som verkligen rörde Victoria, och det var tydligt att se hur mycket hon uppskattade gesten.

Det är inte ofta vi får se sådana ömma ögonblick mellan kronprinsessparet i offentliga sammanhang. Bortsett från deras sagobröllop 2010, finns det få bilder på när de utbyter kyssar. Men på Victorias födelsedag kunde Prins Daniel inte hålla tillbaka sina känslor.

Det var en dag full av firande, men det var Prins Daniels överraskning som verkligen gjorde dagen speciell för Victoria. Det var en födelsedagsgåva som hon säkerligen kommer att minnas för alltid.