Så mycket får Anders Bagge för sin lyxvilla

Henrik R

53 veckor sedan

|

06/07/2023
Så mycket får Anders Bagge för sin lyxvilla

Anders Bagge, 55, och Johanna Lind Bagge, 51, har nyligen flyttat in i slottet Rastaborg på Ekerö. Nu har de satt sin tidigare lyxvilla, också belägen på Ekerö, till salu. Prislappen? Hela 37 miljoner kronor.

En herrgård med privat sandstrand och pool

Bagges herrgård är ingen liten egendom. Fastigheten sträcker sig över hela 1000 kvadratmeter och inkluderar en privat sandstrand, brygga, pool och sjöstuga.

Försäljningen kan ta tid

Mäklaren Helen Larsson på Erik Olsson, som också sålde Rastaborgs slott till Bagge-paret, förklarar att försäljningen kan ta tid. Hon jämför med försäljningen av slottet och säger: "Det tog lång tid, över ett halvår. Det finns färre köpare, man kanske vill ta reda på lite mer saker."

Om den höga prislappen säger hon: "Det är ett utgångspris som vi har satt. Marknaden nu är väldigt lågvärderad, det är en stor tomt och en stor fastighet med sandstrand och så vidare", och tillägger: "Många annorlunda och fina detaljer. Det är väldigt privat."

Ett nytt kapitel för Bagge-paret

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge har länge varit öppna med att de drömde om ett gemensamt barn genom insemination, men paret var till slut för gamla. "Det blev en hund till", sa Johanna till Aftonbladet. Nu kan paret och deras hundar leka fritt i ett slott. Och kanske få några rika, likasinnade grannar i den gamla lyxvillan. Om sådär ett halvår kanske?