Sex And The City-stjärna anklagas för sexuella övergrepp på två kvinnor

Skriven av Ida Hansson

126 veckor sedan

|

17/12/2021
Två kvinnor står fram med anklagelser om sexuella övergrepp mot stjärnan.

Zoe *, 40, och Lily *, 31, har hävdat att de blivit överfallna av skådespelaren - som spelar Mr. Stor i succéserien och den efterföljande uppföljaren - och har avslöjat för The Hollywood Reporter att det har väckt smärtsamma minnen till ytan när de har sett olika reklamfilmer och reportage om HBO Max '' And Just Like That '.

Incidenterna ska ha ägt rum i Los Angeles 2004 respektive i New York 2015.

Den första påstådda incidenten ska ha ägt rum efter att Zoe börjat få "flörtiga" sms från skådespelaren.

Hon ska ha dykt upp i hans lägenhet efter att ha blivit ombedd att lämna över en bok när han ska ha kysst henne, "när hon kom in genom dörren".

Zoe hävdar att Noth sedan våldtog henne: "Jag ropade "stopp" ... Och det gjorde han inte ".

Det andra påståendet kommer från Lily, som arbetar som journalist och var 25 år gammal vid tiden för den påstådda händelsen.

Hon hävdar att hon var inbjuden ut att äta av Noth och blev därefter inbjuden tillbaka till hans lägenhet, efter att restaurangen stängt, för att se hans whiskysamling.

Medan han var i lägenheten ska skådespelaren ha börjat kyssa henne. Till en början "underhöll hon försiktigt" hans närmande, men sedan drog han ner byxorna och hon ställde sig framför honom.

Efter att Noth påstås ha tvingat sig på henne hade han sex med Lilly i en stol. De stod framför en spegel.

Hon grät medan det hände.

Zoe förklarade att hon bestämde sig för att kommentera anklagelserna efter att ha sett honom upprepa sin roll i Sex and the City, och efter att ha begravt den i så många år.

Noth förnekar anklagelserna i ett uttalande till The Hollywood Reporter. Han hävdar att "anklagelserna från människor jag träffade för många år sedan, till och med för decennier sedan, är kategoriskt falska". Noth säger också att han inte har misshandlat dessa kvinnor

.