Stor sorg i familjen: Filippa Rådin och Anja Pärson förlorar älskad familjemedlem

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

16/07/2023
Filippa Rådin och Anja Pärson förlorar älskad familjemedlem.

Filippa Rådin och Anja Pärson, ett par sedan 2008, har delat både glädje och sorg tillsammans. Nu delar Filippa en sorglig nyhet på sociala medier.

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 50, har varit ett par sedan 2008. De träffades för första gången för cirka 18 år sedan när Filippa hjälpte Anja att välja kläder till Idrottsgalan. Sedan dess har deras relation utvecklats från vänskap till kärlek. Paret har två söner tillsammans, Elvis, 10, och Maximilian, 7.

Innan Filippa och Anja blev ett par, var Filippa i ett förhållande med Patrik Rådin, 52, med vilken hon har dottern Emmi, 16. Anja har tidigare uttryckt sin respekt för det faktum att Filippa redan hade en familj när de blev ett par.

Nu delar Filippa en sorglig nyhet på sin Instagram. Familjens älskade hund, Astor, har somnat in. "Aldrig, Vägrar, Vill inte! Det gör ont och sliter en i stycken. Alltid lika ont. Tack Astor för allt, din klokskap och alla fina stunder tillsammans. TACK! Vi släpper taget och du vandrar vidare TACK Patrik Rådin för att vi fått glädjen att ha lilla gubben även i vår familj", skriver hon på Instagram tillsammans med flera fina bilder på familjen och den svarta hunden.

Förlusten av ett älskat husdjur är alltid svår, och många av Filippas följare har uttryckt sitt stöd och beklagat sorgen. "Men oj så tråkiga nyheter. Nä, det är alltid lika tungt. När kärleken är stor är smärtan också det. Stor kram till dig och allihop”, skriver en följare. "Beklagar verkligen, det där gör så ont i hjärtat och själen, men Astor kommer att fortsätta vara, vid eran sida. Det är jag helt övertygad om, styrke kramar till dig och familjen”, skriver en annan.