Tove gör det otroliga: Vinner storvinst på Trisskrapet i TV4

Henrik R

42 veckor sedan

|

31/08/2023
Nyheter
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Tove vinner storvinst på Trisskrapet i TV4.

Tove och Patric från Väröbacka, en liten ort i Hallands län, blev måndagens lyckliga Trisskrapare i TV4:s Nyhetsmorgon. Paret kunde knappt tro sina ögon när de skrapade fram en vinst på hela 100 000 kronor.

Denna oväntade vinst kommer nu att förändra deras liv på ett mycket positivt sätt, eftersom de nu har råd att resa till deras drömdestination: Thailand.

Det hela började som en vanlig dag när paret beslutade sig för att köpa några Trisslotter. De var ute för att handla glass och jordgubbar, och kände att de ville prova lyckan.

"Vi tänkte att det kunde vara kul att skrapa en lott tillsammans, men vi hade aldrig förväntat oss att vinna så mycket," sa Tove.

Efter att ha skrapat lotten och insett att de hade vunnit, var de först i chock.

"Vi kunde inte tro det. Vi dubbelkollade flera gånger för att vara säkra på att vi inte hade sett fel," berättade Patric.

Nu när de har 100 000 kronor extra på banken, har de stora planer för framtiden. De har länge drömt om att resa till Thailand, särskilt till Pattaya, en populär turistdestination.

"Vi älskar thailändsk kultur, maten och de vackra stränderna. Det här ger oss en fantastisk möjlighet att uppleva allt det på plats," förklarade Tove.

Paret planerar att boka sin resa så snart som möjligt och ser fram emot en oförglömlig semester fylld med sol, bad och äventyr. "Det här är verkligen en dröm som blir sann för oss. Vi är så tacksamma och kan inte vänta med att packa våra väskor," avslutade Patric.