Tragisk olycka: 40-åring död efter incident på hotell

Skriven av Henrik R

39 veckor sedan

|

24/08/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
40-åring död efter incident på hotell.

En man i 40-årsåldern har avlidit efter en makaber olycka på ett hotell i centrala Trollhättan. Händelsen inträffade tidigt på torsdagen vid Best Western Hotel.

Mannen hade sparkat sönder den nedre entrérutan till hotellet av okänd anledning och skar sig allvarligt i vaden. Allmänheten ringde polisen om en person som satt och skrek på marken.

Polis och ambulans anlände snabbt till Polhemsgatan för att ta hand om mannen.

Mannen hade skadat sig ordentligt i vaden och förlorade mycket blod. Trots insatser från sjukvårdspersonal dog mannen på sjukhuset på grund av blodförlust.

Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg berättade för tidningen Ttela att polis och ambulans på platsen försökte stoppa blödningen, men mannen avled senare på Näl.

Polisen har nu inlett en förundersökning om vållande till annans död och skadegörelse för att utreda händelsen. Thomas Fuxborg beskrev det som ett "olyckligt olycksfall." Det är ännu oklart varför mannen sparkade entrérutan vid hotellet, och övriga omständigheter kring händelsen är okända.

En annan händelse i Eskilstuna

Under natten har polisen i Eskilstuna också arbetat med ett ärende där en man i 40-årsåldern har skadats av ett vasst föremål. Mannens skador uppges vara allvarliga men inte livshotande. Polisen utreder nu ärendet som försök till mord, men ingen gärningsperson har ännu frihetsberövats.