Victorias eleganta sommarlook – priset för lyxväskan avslöjas

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

14/07/2023
Priset för lyxväskan avslöjas.

Kronprinsessan Victoria, 45, är känd för att ofta bära kläder från svenska designers, särskilt från klädföretaget H&M, som ägs av hennes goda vän Karl-Johan Persson, 48.

Vid en nylig invigning av ett nytt konstverk på Djurgården i Stockholm, strålade Victoria i en vacker sommarklänning från H&M.

Invigningen var för en ny permanent staty i den kommande skulpturparken på Djurgården, ett projekt som drivs av prinsessan Estelles konststiftelse.

Trots att den elvaåriga prinsessan Estelle inte kunde närvara vid invigningen, var prins Daniel, 49, och kronprinsessan Victoria där för att representera kungafamiljen.

Victoria bar en mönstrad sommarklänning från H&M, gjord av vävt, ekologiskt sidentyg med en rynkad halsringning och smala knytband. Klänningen är en av hennes favoriter och hon har burit den flera gånger.

Till den mönstrade klänningen bar Victoria en ljusblå handväska från det italienska lyxmärket Valentino.

Väskan, en modell kallad Rockstuds, är en elegant accessoar som kostar omkring 15 000 kronor enligt modeexperter. Victoria är känd för att ofta bära väskor från Valentino och äger flera modeller från märket.