Zvonimir från Helsingborg vinner stort på sin tredje Trisslott på TV4 Nyhetsmorgon

Henrik R

47 veckor sedan

|

18/08/2023
Nyheter
Foto: Svenska Spel
Foto: Svenska Spel
Zvonimir från Helsingborg vinner stort på sin tredje Trisslott.

Zvonimir, en Helsingborgsbo, har haft en otrolig tur med Trisslotter. Trots att han endast har köpt tre lotter i sitt liv, ledde den tredje lotten honom till en stor vinst på TV4 Nyhetsmorgon.

En oväntad vinst

För cirka två månader sedan, under en sömnlös natt, skrapade Zvonimir sin tredje Trisslott och upptäckte tre tv-symboler. Till en början förstod han inte vad det innebar, men insåg snart att han skulle få chansen att skrapa sin lott i tv. Resultatet? En vinst på 100 000 kronor.

Reaktioner på vinsten

Zvonimir, som ursprungligen kommer från Kroatien, blev introducerad till Trisslotter av sin syster för lite mer än ett år sedan. Efter att ha skrapat fram vinsten väckte han direkt sin sambo Adriana för att dela den glada nyheten. Paret besökte sedan TV4 Nyhetsmorgon där Zvonimir skrapade fram sin vinst.

Vad händer nu?

Med vinstpengarna planerar Zvonimir att uppdatera sin garderob och även spara en del. Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med paret under Triss-skrapet och uttryckte sin glädje över att få vara med under denna speciella dag.

Mer om Triss

Triss är ett av Sveriges mest populära skraplotter, där man kan vinna allt från 30 kronor upp till 5 000 000 kronor.