12 saker du inte visste om Ron Jeremy

KC

376 veckor sedan

|

03/05/2017
Sex og samliv
Ron Jeremy
Ron Jeremy
Ron Jeremy Hyatt eller THE HEDGEHOG (Igelkotten) “Ron Jeremy”, som han är känd som inom porrvärlden, är den där sexiga, lockiga- och långhåriga porrfilmsskådespelaren som var aktiv på sjuttiotalet.

Som också råkar vara NUMMER ETT på listan över “50 Bästa porrstjärnorna genom tiderna”, publicerad av AVN eller Porrfilms Nyheter- Oscarsgalan för porrfilmer.

Han föddes den 12 mars, 1953 och är vid detta tillfälle sextiofyra år gammal. Yes, han är en senior medborgare och denna rockstjärna vill inte bli kallad för en “ex-porrstjärna “. Faktum är att han är mycket stolt över att, han fram till denna dag, som 64-åriga legend fortfarande är kvar i branschen. Antingen så agerar han framför kameran eller så sitter han i regissörsstolen, Ron är i varje fall inte redo att ge upp porrvärlden. Det skriver Smut6 Insights.

Ron Jeremy, “THE HEDGEHOG “ 

Du har redan läst det tre gånger- Ron Jeremy har ett roligt smeknamn och det är THE HEDGEHOG (Urban Dictionary definierar ordet i hans ära!). Jag vill att du förstår en sak; Ron Jeremy är respekterad av sina kollegor i Hollywood, inte bara för sina prestationer i porrfilmerna utan också för det faktum att han är en seriös icke-porrskådis. Från hans egna ord utvecklades påståendet- I love acting - och med det, var Ron med på allt som innebar skådespeleri och en chans att försörja sig.

Tillbaka i ’79, så blev han rollsatt i en film som heter “Olympic Fever “. Inspelningen tog plats i Kalifornien och vid denna tidpunkt trodde Ron att inspelningsplatsen var i ett soligt klimat. Han packade sin lätta väska med skjortor och shorts, sedan körde han sin motorcykel upp till Kalifornien med det kyliga vädret som omslöt honom.

När han anlände till platsen så var Ron tvungen att ta ett hett bad för att återfå sin normala kroppstemperatur. När han kom ut från badrummet, så såg hans kollega honom och sa till honom, ord för ord, “Du är en igelkott (hedgehog), min vän. En vandrande, pratande igelkott “. Rons hud var rosa efter den kalla färden och det heta badet. Och inte bara det, hans kroppsbehåring stod rakt ut och därav var smeknamnet THE HEDGEHOG fött. 

Ron Jeremy, SPECIALLÄRAREN 

Vem hade kunnat tro att denna All Star porrstjärna med ett Lifetime Achievement Award (inom porr!) är en lärare? Och en speciallärare till råga på allt! Skulle du lämna din lilla pojke eller flicka med special behov hos Ron? Vissa skulle säga att dom inte skulle det, men fram till idag, så har han en giltig och uppdaterad lärarexamen. 

Han brukade undervisa men lärarlönen var för dålig för att försörja sig på. Han hade inget annat val än att be sin porrfilmsskapande vän Joe om en tjänst. Han blev på så vis inkluderad i hans första porrfilm vid namn “Tigresses and Other Man-Eaters” (Tigrinnan och andra manätare) och så började det. En (porr) stjärna var född! 

Ron Jeremy, tidigare känd som “R. Hyatt “

Han skramlade efter ören från vänster till höger. Ron var så pass fattig att han inte ens hade mat att äta varje dag. Så, hans dåtida flickvän skickade sexiga och fräcka foton av Ron till “Playgirl”– som en “smid medan järnet är varmt” grej. Detta skedde innan han började med porrfilmer. 

Det visade sig att “Playgirl” gillade det och publicerade Rons fotografi. Han blev presenterad som R. Hyatt från Queens, New York. Så hans fans, speciellt homosexuella, kunde dyka upp vid hans hus och ringa till honom på hans nummer tidigt på morgonen. Men det vara bara det, att R. Hyatt i telefonboken inte var Ron. Det är Rose Hyatt, Rons farmor. På grund utav all dramatik som hans farmor var tvungen att hantera, så gav Ron upp sitt familjenamn och blev Ron Jeremy. Hans pappa och hans farmor gav honom det ultimatumet. 

Ron Jeremy, MUSIKVIDEOSTJÄRNA 

Ron var helt enkelt överallt. Han var stjärnan i porrfilmer och spelade även fullt påklädda karaktärer i vanliga, icke sexfyllda filmer. Han är ostoppbar! När han arbetar, så arbetar han rejält och han är verkligen engagerad inom sitt yrke, vilket är skådespeleri, om han spelade en liten eller stor roll gjorde ingen skillnad. Detta är orsaken till varför Ron även involverade sig själv i musikvideos och kan bli sedd i bakgrunden av dessa kända bands eller sångares musikvideos- Guns N’ Roses, Steel Panther, Moby och flera. Han deltog också i LMFAO’s video, “Sexy and I know it.”

Ron Jeremy, TV-SPELS KARAKTÄR

Ett tv-spel kallat “Celebrity Deathmatch” har Ron som en spelbar karaktär. Han användes också som en älva i ett spel kallat “Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude “. Ron blev kungen av Bonetown och Sex Gud i ett annat tv-spel- Bonetown. I Postal III, var Ron Raul Chomo, borgmästare av den fiktiva staden i spelet. 

Ron Jeremy, DEN SERIÖSA SKÅDESPELAREN

När det kommer till vanliga filmer, så förekom han i “Ghostbusters”(originalet), Crank: High Voltage (med den läckra Jason Statham), The Chase (drama), Detroit Rock City och Bone Chillers. Han spelade även på teater förr i tiden och gjorde även en del framträdanden på TV. 

Ron Jeremy, PETA AMBASSADÖR 

Seriöst! PETA och Ron arbetade tillsammans för en annons om att kastrera katter och hundar för att kontrollera antalet inom varje ras. Ron blev fotograferad iförd endast en handduk med rubriken: “TOO MUCH SEX Can Be A Bad Thing” (FÖR MYCKET SEX Kan Vara ett problem.) Han tror på djurens rättigheter och har spenderat mycket tid, utan att be om betalning, för att skapa medvetenhet kring frågan. 

Ron Jeremy, ÖVERLEVAREN

Under 2013 upplevde Ron hemsk smärta i bröstet som senare blev diagnoserat som aneurysm/artärbråck. Han var tvungen att vistas på sjukhus i nästan en månad, men återhämtade sig snabbt och utan permanenta skador eller sidoeffekter. Efter tillräckligt med vila återvände Ron till sitt sexuella arbete. 

Ron Jeremy, KLOK KONSUMENT

Ron är en man som har arbetat sig upp och faktum är att han är en miljonär. Detta gjordes möjligt på grund utav hans porrfilmskarriär, men inte på grund utav filmerna han gjorde. Förvirrande?  Okej, för att ge en enkel förklaring- Ron tjänade inte så mycket på filmerna att det gjorde honom till miljonär. Men just för att han var porrstjärna så fick han mycket andra erbjudanden som gjorde honom till den miljonär han är idag. 

Han ägde förut en swingers klubb i Oregon som hette Club Sesso. Hans memoarer blev publicerade av Harper Collins och titeln löd “Ron Jeremy: The Hardest (Working) Man in Showbiz“. Rons namn användes som namn på rom- Ron de Jeremy (Ron betyder rom på spanska). Du kan se honom i reklamer som säljer allt möjligt, som till exempel penis piller. Han har t-shirts och skateboards.  Ron blev även inbjuden till klubbar för att vara rolig. Han skrev även autografer och mer. Allt som allt skapade allt detta hans miljoner på bankkontot. 

Denna man kan framstå som oförsiktig på grund utav hans arbete, men det är helt tvärtom. Ron är mycket sparsam och spenderar sina pengar klokt. Han äger inte ens en ordentlig resväska utan bär runt sina kläder i sopsäckar. Kan du tro det?

Ron Jeremy, THE WRECKING BALL 

Ungdomar vet inte vem Ron är, men de tyckte att han var riktigt rolig när han gjorde parodi på Miley Cyrus hit, “Wrecking Ball“. Gå till Youtube, sök efter parodin och du får se just hur galen Ron Jeremy är. (Galen på ett helt underbart och roligt sätt!) Han är definitivt en hysteriskt rolig porrskådis.

Ron Jeremy, EMOTIONELLT MONOGAM MEN FYSISK POLYGAMIST 

Ron hade aldrig någon käresta i sitt liv, eller om han hade det, så avslöjade han aldrig något om henne (eller honom för den delen!). Han var alltid hemlighetsfull när det gällde den delen av hans liv, men vid en tidpunkt sa han att alla män kan vara emotionellt monogama och älska deras fruar av hela sina hjärtan. Men, de kan också bete sig som djur, deras k*k kan bara inte förstå ordet monogami. 

Om han blev frågad hur han kände över att ha sex på scenen – om han gillade det eller inte – svarade han ärligt att vid vissa tillfällen, blev han trött av att ha så mycket sex. (Seriöst!) Ron sa att ibland blev jobbet tröttsamt. Sexet var inte alltid 100% och ändå var han tvungen att leverera. Han var tvungen att ge tittarna vad de ville ha, även om han inte kände för det. Men när han väl var igång så var arbetet roligt. (Vem skulle inte ha roligt om man gjorde vad han gjorde?) 

Ron erkände även att det var pinsamt att ha sex på scenen, ibland. Folk tittade på honom, sa han och det var pinsamt. Men så var yrket. Och han var tvungen att göra det. 

Ron Jeremy, DEN PRODUKTIVA PORRFILMSSKÅDESPELAREN 

Ingen annan porrfilmsstjärna har någonsin uppnått vad Ron har gjort under sitt liv, spelat in och regisserat porrfilmer, de senaste årtionden. Allt som allt har han spelat in 2 216 porrfilmer. Utöver det har han även regisserat 285 filmer. 

Som följd av hans professionalism och hårda arbete så har han tagit emot ett antal priser från AVN, AFAA (Adult Film Association of America), Adam Film World, Barcelona International Erotic Film Festival och Fans of Adult Media & Entertainment Award.