5 äckliga saker som kan hända när du slickar hans anus

Skriven av Johanna Frid

395 veckor sedan

|

16/11/2016
Det kan vara bra att vara förberedd när du rör dig ner mot hans baklucka.

Många människor upplever sexuell njutning när deras bakdel blir stimulerad. Så om du och din partner inte har utforskat denna del av varandras kroppar är det kanske på tiden att ni leker lite med anus.

Det kan göras på flera sätt - ett av dem är oral stimulering. Om du är nybörjare kan det dock vänta en obehaglig överraskning om du inte är förberedd.

YourTango har samlat fem äckliga saker som kan hända när du slickar din partners anus.

1. Han släpper väder

Man kan inte styra var vinden blåser, som man brukar säga. Och det gäller dessvärre också hans bakdel. Oavsett hur hur mycket han behöver släppa ut en fis riskerar du att det händer.

2. Hygienen är inte på topp

Kanske har inte tvättat sig så noga. Kanske borde han ha torkat en extra gång när han var på toaletten i eftermiddags. Oavsett orsak är det inte så läckert att komma i kontakt med hans bakdel om den inte är riktigt ren..

3. Han har mycket hår där bak

Det är inte säkert att han rakar sig i det här intima området. Det är inte heller säkert att du tycker att han bör göra det. Men om du inte har varit där nere tidigare riskerar du alltså att få en grym överraskning om du inte gillar att få hår i munnen.

4. Du kan få andnöd

Det kan vara en väldigt intensiv upplevelse att ge sin partner oralsex. Men om du blir så uppslukad av det att du glömmer att komma upp till ytan då och då så kan det bli en rätt obehaglig upplevelse.

5. Han luktar inget vidare

Detta hör kanske hemma under punkt nummer två, men den är så vidrig att den förtjänar en egen plats. Om du planerar att ge hans rövhål en kärleksfull behandling så ska du överväga att be honom tvätta sig med intimtvål. Han njuter också mer av det om han vet att det inte är obehagligt för dig.