5 positioner män önskar att kvinnor tog initiativ till

Skriven av Johanna Frid

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Om du ber om en av de här ställningarna kommer din rationella man i t-shirt och strumpor förvandlas till en riktig sexgud.

Vad gilar män? Om vi stryker fotboll och öl, så har de flesta män faktiskt lust att pröva något nytt - också i sängen, där upptågslustan ibland kan vara rätt snålt tilltagen. 

Men förtvivla ej - med inspiration från AskMen kan vi nu avslöja de ställningar som blir som förbytt av att pröva. Självklart efter att du har introducerat dem för honom. 

1. Först en halvtimme på ena sidan...
För att mannen ska kunna känna på dig ska du ned på sidan, och med benen korsade bakom hans rygg kan han styra tempot medan han håller om dig. Ställningen kallas ibland gift wrap eller presentsnöret på grund av de korsade benen bakom ryggen.

Här kan han verkligen komma nära dig och känna på dig på alla möjliga sätt. Det är en bra början på en intim kväll.  

2. Rid honom på ett nytt sätt
Ja, det är en klassiker, men den kan göras på måna sätt. Den klassiska ridturen, där kvinnan sitter på mannen och lutar sig bakåt, blir snart tråkig.

Men om kvinnan istället lutar sig framåt kan mannen ta tag om hennes rumpa och själv bestämma tempot. Om det går för snabbt eller blir för hårt kan kvinnan resa sig upp igen. Det blir hetast om båda parter arbetar lite på det - övning ger färdighet.

3. Som på en stripklubb
Det är en kliché, men stripklubbarnas lap dance kan verkligen få blodet att pumpa till den milda grad att han riskerar sömmarna i skrevet på jeansen. Tricket är att överraska honom och tjuvstarta utan för sovrummet. Först överrumplar du honom - sen tar du honom på sängen.

Här kan han få röra vid dig, dina bröst och snusa i ditt hår och bli prrig - men han kan inte själv styra något.

4. Missionären med en twist
Med ett ben över huvudet medan det andra ligger längs sängen blir standardställningen en romersk orgie av fantasi och sex.

Här kan mannen verkligen få göra ordentligt stötar, och samtidigt kan man variera ställningen genom att mannen kan räta på ryggen eller ligga helt platt över kvinnan. En klassiker med en frisk fläkt.

5. Med utsikten över din snygga stjärt - utan att det blir doggy style
Det ska sluta med en fanfar, men utan att förlora den intim närhet som ställningarna hittills har fört med sig. Därför ska du placera dig på mannen i en omvänd ridställning, så ditt ansikte är vänt ner mot hans ben.

Genom att lägga dig platt över hans ben och omväxlande låta honom styra tempot - och det ifrån honom genom att sätta dig mer upp - kommer du garanterat göra honom mållös. Istället får du en djuriskt brölande grottman som inte kan få nog av dig.