7 fräcka tricks som får honom att hålla i en evighet

Skriven av Johanna Frid

Det finns lyckligtvis hjälp att hämta för att få era samlag att vara längre.

Det är härligt att ha sex. Men ibland varar inte njutningen lika länge som man hade hoppats på. Det finns det lyckligtvis bot för. 

YourTango har samlat en handfull tips på hur du får din man att hålla längre när ni har sex. 

1. Kyss honom som en tonåring.

Tänk på dina tonårsförälskelser. Hur ni kunde ligga på soffan i timtal medan ni såg varandra djupt i ögonen och hånglade. Lägg mer tid på att kyssa din partner medan han fortfarande har kläder på sig. Det kommer få njutningen att vara längre. 

2. Ge honom massage.

Få honom att slappna av ordentligt innan samlaget, genom att ta av honom löäderna och ge honom en grundlig massage. Det är det bästa sättet att göra honom lugn och samtidigt upphetsad. 

3. Turas om med att röra vid varandra.

När ni har hunnit kasta er över varandra går det ofta rätt snabbt. Pröva att sakta ner farten. Ni kan t ex turas om att vara den som smeker, och den som blir smekt. 

4. Fokusera på andningen.

Pröva att andas djupt. Få din partner att slappna av. När hans upphetsning har fått svalna något så är chansen mycket större att han kommer vara längre i sängen. 

5. Låt honom komma flera gånger.

Ge honom en avsugning och se till att han får orgasm innan ni har samlag med varandra. Det kommer ta lite tid för honom att bli redo för omgång två, och därmed kan ni hålla på längre. Alternativt kan du få honom att onanera innan ert samlag. Eventuellt ett par timmar innan. 

6. Håll små pauser under sexet.

Håll gärna en liten paus under samlaget. Få honom at dra sig ur dig ett ögonblick. Se honom djupt i ögonen och kyss honom innerligt innan han tränger in i dig igen. 

7. Låt honom se på.

Få din man att hålla en liten paus medan han betraktar dig. På det viset är han fortfarande upphetsad, men får en kort paus. Visa honom t ex hur du rör vid dig själv. Han kommer älska dig för det.