7 viktiga detaljer som alla kvinnor önskar att män visste om blowjobs

Johanna Frid

399 veckor sedan

|

24/10/2016
Punkt 5 sätter vi kvinnor stort pris på.

I regel har män en hel del åsikter om vad kvinnor ska veta och kunna innan de får öppna munnen och gripa tag om mannens mest privata delar. De klassiska förbuden mot tänder och hårda ryck har efterhand sipprat in i kvinnohjärnan.

Men - hur ser  det ut för kvinnorna? Finns det inte ett par saker som män borde veta om avsugningar? Jo, menar det amerikanska kvinnomagasinet Womensshealth.com.

Här är sju saker som kvinnor önskar att män visste om blowjobs.

1. Om vi tar dig från tristessen till paradiset vill vi gärna få veta det. När vi gör ett bra jobb mellan dina ben behöver vi inte betalning eller presenter. Däremot kan lite erkänning vara på sin plats. 

2. Det är ingen hit när män "försiktigt" trycker ner kvinnans bakhuvud över sin penis.Vi ska nog hinna med det här, så ta det lugnt. Det tar kål på den goda stämningen om vi känner oss förpliktigade. Ha lite tålamod.

3. Det är svårt att stå på knä när du står upp. Det är säkert sexigt, men det drar tänderna ur munnen på oss kvinnor att stå på knä och dela ut njutning. Så om mannen inte har tänkt sig att köpa knäskydd bör han inte förvänta sig den här typen av teknik varje gång.

4. Deep throating är ett hårt jobb. Precis som att ge blowjobs stående på knä är deep throating krävande. Det är inte en självklarhet att vi kvinnor är svärdslukare, de flesta av oss får faktiskt kväljningar. Sätt värde på det när vi går all in.

5. Varningar är helt ok. Faktiskt ett måste. En liten hint om att utlösningen är på väg uppskattas av kvinnor världen över. Det kan vara ett ord eller ett tecken som indikerar att kanonen håller på att fyras av. Det är inte roligt att bli träffad i ögat i stundens hetta.

6. Låt bli att förvänta dig en avsugning varje gång vi är ensamma. Låt bli att vara som ett litet barn som tjatar om godis. Du får ett blowjob när vi orkar, och inte varje gång vi är ensamma i ett rum. Se det som en efterrätt, och efterrätt får man inte varje dag.

7. Vi kan inte hålla på i timmar. Om vi har slickat, sugit och gått lös med handen i trettio minuter utan att vi har kommit ger vi snart upp... till fördel för vanligt sex. Vi kvinnor är inga duracellkaninger som kan deep throata i timmar. Käken börjar göra ont, nacken värker och det är ingen känsel kvar i handleden.