Bara fantasin sätter gränser - 7 personer avslöjar de bisarraste ställena de haft sex på

Johanna Frid

399 veckor sedan

|

22/11/2016
Sex og samliv
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
En omgång i mammas och pappas säng står sig slätt i jämförelse med de här historierna.

Sex behöver inte alltid äga rum i sovrummet efter kl 21 med släckt ljus. Det finns massor av möjligheter om man inte är rädd för andras blickar eller för att något går snett.

Vem säger att man inte kan ta en snabbis i t ex en likbil eller på landingsbanen? 

Det sociala mediet Reddit har bett sina användare att berätta om de bisarraste platser de haft sex på, skriver mediet Daily Mail. Och användarnas erfarenheter är långt ifrån tråkiga, men det är inte alla som är lika anmärkningsvärda.

Här kommer en potpurri av bisarra platser - vissa mer utförligt beskrivna än andra:

1. I kyrkan.

En användare berättare om hur han och hans partner i unga år kom för sent till en mässa i kyrkan och blev bedda om att vänta i ett rum högt upp med utsikt över mässan. Paret var ensamma och otroligt sugna på varandra och valde därför att ha sex på en bänk i rummet - ovetande om huruvida de skulle bli tagna på sängen, berättar användaren Rookworst.

2. På en landingsbane.

Dette sted må siges at høre til i den farlige ende af skalaen. Der er desværre ingen deltaljer om land, men den slags er formodentlig ret svært at slippe af sted med i danske lufthavne. 

3. I ett övergivet fruktstånd vid vägkanten.

Det var ju bra att fruktståndet var övergivet, så att ingen fick med sig befläckad frukt hem. 

4. Inuti i en MRI-scanner på sjukhus. 

Läkare och annan personal ska se upp med att låta sina patienter ligga allt för länge i den typen av maskiner utan uppsikt. Eller var det möjligtvis en läkare som rullade runt i scannern med en sjuksköterska?

5. På en kyrkogård.

En kvinna tog med ett par killar till kyrkogården och hade stt bästa sex - någonsin. "Det att göra något som är fel, och möjligheten att bli avslöjad, är det som gör det så spännande", förklarar den kvinnliga användaren Ticklesmypickle.

6. I en kanot.

Trots att paret till hälften drog upp kanoten på land för att få lite stabilitet var det riktigt svårt, minns användaren Psaasp. 

7. I en likbil.

Användaren Phelnoth hade en god vän i high school som köpte en gammal likbil och försåg den med madrasser. Phelnoth tog med sig sin flickvän på en fest, och de hamnade i likbilen med en trede tjej för en trekant, eftersom alla rum i festhuset var upptagna. "Det var inte så obehagligt som det låter", lägger Phelnoth till.