Denna snuskiga sexfantasi SKA du förverkliga - enligt ditt stjärntecken

Elin Bentzer

369 veckor sedan

|

18/05/2017
Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ditt stjärntecken avslöjar vad du drömmer om att prova i dubbelsängen. Varje stjärntecken har minst en hemlig sexfantasi, som de bör förverkliga.

Alla har dem och upplever att de kommer smygande på alla tidpunkter av dygnet. Oavsett om det är på väg hem på bussen, i duschen eller på kontoret. 

En fräck fantasi om en kollega, en bekant eller din partner. Men för de flesta stannar de heta drömmarna i huvudet och blir aldrig förverkligade.

För det kan ju vara att din partner, din revisor eller kassörskan nere på ICA inte tar det helt fint, om du avslöjar, att du gärna vill ta henne hårt på det rullande bandet efter stängning.

Men om man ska tro på astrologin, så har alla stjärntecken en dold fantasi, som de lika gärna bör uppleva i den verkliga världen, skriver yourtango.com. Här är de fräckaste och mest snuskiga fantasier, som stjärnorna vill att du ska ge dig ut i.

Väduren (21/03 – 20/04)  
Är man vädur, så bör man experimentera och tänka utanför ramarna och få ett ligg inne i stan, på en offentlig plats eller i allmänhet bara trycka gränserna en aning längre. Du kan vara lite av ett vanedjur och hålla dig till det du känner till. Men prova något vildare - du kommer att älska det.

Du ska prova att ha sex i andra rum, i andra hus och i andra ställningar. Lyft din kropp, häv dina ben, tryck emot, lek med det.

Om du har en specifik fräck tanke, som rumstrerar i bakhuvudet, så ta till dig den och upplev den med din partner eller den fräcka bartendern, som alltid ger dig rabatt på stamstället när du är ute med dina vänner.

Och om du råkar hamna med ett lejon eller en skorpion, så kan er gemensamma sexuella energi nå helt nya höjder. 

Oxen (21/04 – 21/05)
Oxen vill ge mycket av sig själv till andra och dela med sig av glädjen. Det ska slickas, sugas, kelas och röras, då oxen tänder på att se glädjen i sin partners ögon. Oxen kan gott vara en smula initiativlös, men prova det motsatta: Du ska inte hålla tillbaka, utan istället glupskt kasta dig över din partner, när lusten kryper upp i dig. 

Släck lyset eller ge din käresta en ögonbindel. Det gör oxen fullständigt glödhet av sexuell energi. I mörkret kan du som oxe göra lite vad du vill med din partner och utforska varje liten del av kroppen.

Tvillingarna (22/05 – 21/06)
Tvillingen är som ordet antyder perfekt att dela med flera och den ultimata fantasin för tvillingen går ut på att ta en extra partner med i sängen. Som tvilling kan du nämligen skifta ställning och anpassa dig till trekantens osagda språk med ett ögonblicks varsel. 

Tvillingen kan dock vara lite av en ivrig räddhare, så det kräver en klippa som partner, så att ingen blir uttråkad eller avundsjuk under kroppslekarna. 

Skytten är här den stabila stöttepelaren och roliga partnern, som passar perfekt till tvillingens sexuella energi och lekande attityd. 

Kräftan (22/06 – 22/07)  
Kärlek och romantik är de två knappar som ska masseras, om kräftan ska skrika och bita i lakanet. Det ska vara rosenblad, stearinljus och massor av intimitet och det betyder ett långt förspel. Massor av förspel i ett helt underbart tempo. 

Oxen är kräftans perfekta match, om sexuell uppmärksamhet får dig till att sukta efter mer, men också jungfrun kan få det till att pirra och sticka i hela kroppen, om ni bara tar god tid på er. 

Lejonet (23/07 – 23/08)
Det är ingen, som brölar så högt som lejonet på savannen och likasom i djurriket, vill lejonet bestämma och dominera bland lakanen. Lejonet älskar uppmärksamheten, så små fräcka meddelanden under dagen eller heta nakenbilder kan ödelägga en annars produktiv arbetsdag för ett riktigt hanlejon. 

När han kommer hem och står styv som en batong, så ska lejonet bestämma det hela, för i motsats till oxen vill lejonet komma för sin egen skull. Lejonet ska dock inte alltid bli klappad bakom öronen, istället ska man ta fram pallen och piskan och ge lejonet ett välförtjänt motspel.

Det är särskilt skorpionen eller andra lejon bra på. Föreställ dig, hur explosiv den röda och dunkande missilen kan bli, om man skickar lejonet nakenbilder hela dagen och därefter neckar denne sex, när han står med byxorna om anklarna en timme senare där hemma. På så vis ska du nog få en from misse istället, och det mår lejonet bra av att uppleva.

Jungfrun (24/08 – 23/09)
En trevlig man eller dam i det bättre sällskapet, men en vild, fräck och sexhungrande partner under täcket. Jungfrun är bra på att kombinera de två olika rollerna, men har en tendens till att tro att det ska vara perfekt fräckt och sprudlande liderligt varje gång. 

Det sker inte alltid och därför ska du som jungfru pröva att ta det lite mer avslappnat. Gör det enkelt och prova kanske en ny ställning, om du vill ta något nytt med in i sängkammaren.

Men den ultimativa fantasin skulle vara att släppa all kontroll och låta din partner bestämma slagets gång. Ge efter! 

En skytte kan vara den helt perfekta partnern, då deras lätta och lekande tillvägagångssätt passar bra till ditt temperament. 
 
Vågen (24/09 – 23/10)  
Du vill gärna visa dig, och likasom lejonet, så vill vågen bestämma det hela, men där lejonet besitter en rå dominans, är vågen mer listig och övertygande.

Det ska utnyttjas och därför bör du dansa eller strippa för din partner. 

Som våg är balansen avgörande och så att ingen blir sur, så ska du hålla dig i den lätta avdelningen - inte göra några helt vilda experiment, det kan göra ont, så håll piskan i ro! 

Men de sexställningar, som du såg i en tidning eller i en porrfilm, kan du ju med lätthet föreslå och om din partner är tvilling, så blir det en eminent upplevelse.

Skorpionen (24/10 – 22/11) 
Skorpioner är ena farliga typer, och allt ska vara hårdare, vildare och farligare.

Det kan gärna göra ont eller på annat vis komma ut på mer extrema våtmarker. Sex ska vara en hård och pulserande omgång, som en slagborr, men det betyder inte att det inte också är plats till lite mer fromhet och passion.

Tänk på spontanitet! En fräck snabbis i bakgården kan vara det spontana andrum, som bryter din sexuella hunger efter den direkta utlösningen. Om din fantasi plötsligt kommer till dig, så reagera på det med detsamma, istället för att tänka över det. Stick hellre fingret i röven under akten och se vad som händer, istället för att planlägga experimentet från start till slut. 

Foto: Shutterstock

Det skulle också kunna vara ett farligt och oväntat möte på kontoret som utvecklar sig till en fräck lunch med en ‘våt’ avslutning och då är väduren helt galen i att tygla dina sexfantasier. 

Skytten (23/11 – 21/12)
Du är ett stort barn, med ett lätt sinne, och en förkärlek till skoj, så du tar med ditt sorglösa beteende in sovrummet. Sex ska vara roligt för skytten, det ska för guds skull inte vara för uppstyltat, utan spontant och käckt.

Det kan lika väl ske på köksgolvet, som i sängen eller i duschen, bara det är trevligt. Men skytten vet också vad som skall göras för att få allt att klaffa, så att änglarna sjunger i skyn. 

Så du ska inte vara rädd för att säga det, och om du drömmer om att ta din partner på chefens skrivbord efter stängning, så ska du säga det till din special someone. Det kan ju finnas en liten risk för att ni blir upptäckta, men då är det nämligen som bäst.

Den alltid experimenterande väduren och det dominerande lejonet är den helt perfekta motparten till skytten. 

Stenbocken (22/12 – 20/01 ) 
Stenbocken har en tendens till att leva livet efter reglerna, alltid köpa samma bil, köra som man får under hastighetsgränsen och generellt vara en god medborgare.

Men vad du gör under täcket behöver varken vara farligt eller kriminellt, så varför inte kasta dig ut i något mer? Du ska bryta rutinen och sätta färg på sexlivet. Som då du som ung tonåring fann din fars porrfilm i skrubben, kan du likaså leka med din sexuella energi och prova dig fram.

Byt ställningar, förbjud dig själv att avsluta i missionären eller utför sex i andra rum i huset till en början och bygg vidare på det. En vädur, lejon eller skytte kan hjälpa dig med att utvidga din syn på sex, så det är bara att sätta igång.

Vattumannen (21/01 – 18/02)
Du ska också utvidga din horisont, men motsatt till stenbocken så ska du söka mer specifika luster. Du har som vattuman en mycket specifik smak, som gör dig fullständigt vild i hettan, men det är något unikt. 

Du ska ut i hörnen av porrfilmerna eller scanna igenom hyllorna i sexshoppen, för att finna det som du verkligen eftersöker och om din galna ide inte fungerar första gången, så glöm den och hitta på något annat. 

Många finner glädje i en eller annan specifik form av bondage, där du blir fastspänd av din partner och det är inte bara ett par små handbojjor, som får det till att pirra och sticka under huden. 

Tvillingarna har också denna ivriga lust till att experimentra, så det är bara att tuta och köra! 

Fiskarna (19/02 – 20/03)
Du ska bara luta dig tillbaka och låta din partner göra precis vad han/hon vill med dig. 

Fisken är galen i att underkasta sig och du tänder på att andra kan använda dig som en varm lera mellan deras händer. Du vill hjärtans gärna tillfredsställa din partner, så det kan vara en bra utgångspunkt att kasta dig ut i någon annans fantasi först och upptäcka den extra sexuella energin. 

Här kan det också bli så att du får smak för att spela den fräcka skolflickan, kissex eller vilken som helst fantasi som din partner önskar att förverkliga.

En vattuman eller våg är bäst lämpad för att hålla dig i ett kort snöre och tillsammans hitta den läckra och fräcka fantasi som du längtar efter.