Zlatan uppfyller 10-årig pojkes högsta dröm

Skriven av Johanna Frid

401 veckor sedan

|

05/10/2016
Sport
10-årige Rocket kunde inte tro sina ögon när världsstjärnan stannade och pratade med honom. Foto: Privat.
10-årige Rocket kunde inte tro sina ögon när världsstjärnan stannade och pratade med honom. Foto: Privat.
Zlatan har ett hjärta av guld.

I helgen när de två engelska storklubbarna Manchester United och Stoke spelade mot varandra var det en särskilt en åskådare som njöt av matchen på Old Trafford. Den 10-årige pojken Rocket Dunn hade kommit dit för att se sina idoler spela, skriver Expressen

Rocket Dunn föddes med hjärnskadan cerebral pares och sitter i rullstol. Han hade länge drömt om att möta stjärnspelarna. Därför stannade han utanför stadion efter matchen.

När Zlatan Ibrahimovic, som spelar för Manchester United, gick förbi tioåringen, hans mormor och hans kompis, stannade han för att hälsa.

- Det var helt otroligt att se Rockets ansikte när han träffade Zlatan Ibrahimovic, han var helt lycklig. Han kunde inte förstå att Zlatan pratade med honom. Han älskade Zlatan redan innan han kom till United, berättar en vän till Rocket Dunn som heter Lorna.

Zlatan frågade Rocket om han hade uppskattat matchen, som slutade 1-1, och den glada pojken kvittrade ett stort ja. Men när Rocket ställde samma fråga till sin hjälte var svaret nej, för fotbollsstjärnan hade gärna velat gjort mål på alla sina chanser.

Flera av de andra spelarna skrev sin autograf på den 10-årige pojkens skor, men Zlatan var den enda som skrev på Rockets Manchester United-tröja. 

- Han älsker Zlatan, säger Lorna. 

Det togs också bilder på Rocket tillsammans med flera av Zlatans lagkamrater.