Christopher da Silva och Amanda Eliasson: Det verkliga bråket i "Robinson" som inte visades

Skriven av Henrik R

Det verkliga bråket i "Robinson" som inte visades.

Christopher da Silva, 24, och Amanda Eliasson, 28, båda deltagare i "Robinson", hade ett stort bråk tidigare i säsongen. Men det vi fick se i programmet var bara en bråkdel av vad som verkligen hände.

Nu när finalen närmar sig, berättar både Christopher och Amanda för Hänt om den verkliga konflikten bakom kamerorna.

Christopher om bråket: "Respektlöst" Bråket utbröt när Christopher tog Amandas sovplats bredvid deltagaren Dennis Johansson, 23. Amanda konfronterade Christopher, anklagade honom för att prata illa om andra bakom deras ryggar och kritiserade honom för att ha flyttat hennes väska för att ta hennes plats.

Christopher menar dock att Amanda överreagerade och var svartsjuk.

Amandas syn på konflikten Amanda å sin sida berättar att det var Christophers attityd som irriterade henne mest.

De hade en överenskommelse om att man skulle sova där man lagt sina saker, men Christopher ignorerade detta och flyttade hennes grejer. När hon konfronterade honom, svarade han tvärt.

"Det handlade för mig inte om svartsjuka, det handlade om hans dåliga attityd överlag", säger Amanda.

I nästa avsnitt av "Robinson" är det dags för final. Vi får se vem som tar hem segern och om det kanske kommer att leda till fler konflikter.

Vad tycker du om bråket mellan Christopher och Amanda? Tror du att detta kommer att påverka deras chanser i finalen? Hur tror du att deras konflikt påverkade dynamiken bland de andra deltagarna? Dela gärna dina tankar och åsikter.