Ernst Kirchsteiger återvänder till TV-rutan med "Hemma med Ernst"

Skriven av Henrik R

Ernst Kirchsteiger återvänder till TV-rutan med "Hemma med Ernst"

Ernst Kirchsteiger, den folkkära kocken och hantverkaren, är tillbaka i TV-rutan. Efter framgångarna med "Sommar med Ernst" kommer han nu med ett nytt program, "Hemma med Ernst".

I detta program kommer tittarna att få en inblick i Ernst egna hem, en stor bondgård med mycket historia.

Ernst avslöjade nyheten om det nya programmet under en intervju i Nyhetsmorgon. Han beskrev det som det mest 'Ernstiga' programmet hittills. "Nu har jag funderat ett helt år", sa Ernst. "Och vet ni vad jag kom på? Jag kom på att jag ville göra mer TV."

"Hemma med Ernst" kommer att skilja sig från Ernst tidigare program. Istället för stora renoveringar kommer programmet att fokusera på mindre projekt som alla kan göra hemma. "Det mesta jag gör, det går att göra på ett bord", sa Ernst nöjt.

Ernst gav också tittarna en smygtitt på sitt kök, där han har både en gammal vedspis och en modern spis inbyggd i köksön. Han skämtade om att de två spisarna måste komma överens.

"Hemma med Ernst" har premiär den 26 september på TV4 och TV4play. Vad tror du om Ernst nya program? Tror du att det kommer att bli lika populärt som "Sommar med Ernst"? Dela gärna dina tankar och åsikter.