Från 'Gift vid första ögonkastet' till Föräldraskap: Ida och Arvids Hemliga Babylycka

Skriven av Henrik R

Från 'Gift vid första ögonkastet' till Föräldraskap: Ida och Arvids Hemliga Babylycka

Ida och Arvid, det älskade paret från 'Gift vid första ögonkastet', har nyligen avslöjat en glädjande överraskning - de har välkomnat en nyfödd baby till världen.

Denna nyhet kommer som en chock för många, eftersom paret lyckades hålla graviditeten hemlig under hela sändningen av programmet.

Arvid, som var säker på att Ida var kvinnan i hans liv, hade bett Ida att sluta med sina p-piller bara tre veckor in i experimentet.

Ida skrattade och föreslog att de åtminstone kunde vänta tills kamerorna slutade rulla. Men det dröjde inte länge innan paret fick uppleva glädjen av att bli föräldrar.

Ida och Arvid, som även kallas 'Carbonara-paret', har varit öppna med sin sexualitet och lust i serien. Ida delar med sig av sina tankar om sexualitet under graviditeten:

'Som kvinna har jag gått runt med föreställningen om att kåtheten, intresset och lusten för sex och intimitet skulle avta under graviditeten. Men det stämmer inte alls', och fortsätter:

'Trots tabun kring ämnet måste vi kvinnor äga vår sexualitet och våga prata om lust även under graviditeten.'

Ida och Arvid har nu en dotter, Rakel, som bara är några veckor gammal och redan en kändis.

Paret har delat sin lycka över att bli föräldrar på sociala medier och i intervjuer. De har även meddelat att de startar ett nytt Instagram-konto, @starkare.familj, där de kommer att dela allt från sitt bröllop till vardagen, till fler äventyr. Och naturligtvis, Rakel. Paret har redan över tolv tusen följare!