7 sex-saker som alla gör men som ingen pratar om

Filip Grönroos

408 veckor sedan

|

26/09/2016
Även om alla har sexuella fantasier finns det vissa saker vi gärna håller för oss själva.

Det samma gäller om man råkar göra något pinsamt under sexakten. Den engelska mediet Metro har samlat en lista på sju saker vi alla gör i sängen, men som ingen pratar om.

1. Fantiserar om någon annan

Grannen, han du köpte ny bil av eller fyra kvinnor i ett varmt badkar. Vem det än är betyder det inte att du är otrogen bara för att du fantiserar. Det betyder bara att du är precis som alla andra och gärna vill föreställa dig något nytt då och då.

2. Sex under menstruation

Det är inte så kladdigt som man tror. Och kvinnors sexdrift kan vara högre vilket betyder bättre orgasmer.

har samlet en liste over syv sex-ting, som alle gør, men som ingen taler om.

1. Fantaserer om en anden

Din nabo, ham du købte din nye bil af eller fire kvinder i et varmt karbad. Hvem end det er, så betyder det at fantasere om en anden ikke, at du er din partner utro. Det betyder bare, at du er ligesom alle andre, og at du kan lide at forestille dig noget andet fra tid til anden.

2. Sex under menstruation

Det sviner faktisk overraskende mindre end man forestiller sig. Og kvinder bliver særligt liderlige når de har menstruation, og det betyder der er garanteret orgasmer hver gang.

3. Fejka en orgasm

Några kvinnor har svårt att få orgasm. Det betyder inte att de inte njuter av ser, utan att de inte alltid uppnår klimax. Några kvinnor fejkar därför orgasm för att få det att låta som att de tycker om det.

4. Se på porr

Många ser på porr regelbundet för att komma i rätt stämning eller för att hitta nya tricks i sängen. Ungefär hälften av alla kvinnor ser regelbundet på porr.

5. Sexleksaker

Det är inte något man pratar så högt om, men i de flesta hem finns det sexleksaker som vibratorer, penisringar, butt plugs o.s.v.

6. Oväntade ljud

Vem har inte provat att släppa en ljudlös mitt under akten?

7. Analsex

Fortfarande tabu men ändå kul. Det är kanske inte någon man vill ha varje dag, men då och då med mycket glidmedel kan analsex verkligen hetta upp stämningen i sovrummet.