"Bachelor"-paret Sebastian och Ida avslöjar: Vi väntar vårt första barn

Henrik R

52 veckor sedan

|

18/07/2023
Vi väntar vårt första barn.

Sebastian Martinsson, 29, och Ida Nordfors, 26, har delat en glädjande nyhet med världen. Paret, som träffades under inspelningen av "Bachelor", väntar sitt första barn.

Nyheten delades på deras Instagram-konton, där de visade upp en bild av Idas växande gravidmage och ultraljudsbilden av deras kommande barn.

"Vi längtar efter dig", skrev paret i bildtexten, vilket utlöste en flod av gratulationer från fans och vänner. Bland de som uttryckte sin glädje var Simon Lindström och Elvira, som också deltog i "Bachelor" samtidigt som Sebastian, samt artisten John Lundvik och "Bachelor"-programledaren Malin Stenbäck.

Denna glädjande nyhet kommer efter en tuff period för paret.

I januari i år avslöjade Ida att hon hade haft ett missfall. "Det har varit några av de lyckligaste veckorna, följt av några av de tuffaste dagarna", skrev hon då på Instagram. Sebastian uttryckte sin stöd och sa att deras kärlek till varandra gav dem styrka.

Efter "Bachelor" deltog Sebastian i "Elitstyrkans hemligheter", en utmaning som han beskrev som "hundra gånger tuffare" än "Bachelor".

Nu står han inför en ny utmaning - att bli pappa. Vi önskar Sebastian och Ida all lycka till med deras kommande "Bachelor"-bebis.