Christian Bauer avslöjar: Livskrisen innan kärleken till Pernilla Wahlgren

Skriven av Henrik R

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Livskrisen innan kärleken till Pernilla Wahlgren

Christian Bauer, 57, har blivit en känd profil i Sverige sedan han började dejta Pernilla Wahlgren, 55. Han har tagit både Wahlgren-familjen och hela Sverige med storm.

Men livet har inte alltid varit en dans på rosor för Bauer. I en intervju med Expressen berättar han om den svåra tiden innan han träffade Pernilla.

Bauer, som till vardags jobbar som träningsinstruktör och inköpschef på Ica, har också börjat medverka i realityserien "Wahlgrens värld" och i diverse talkshow-soffor. Han friade till Pernilla i vintras, och sedan dess har mycket förändrats i hans liv.

Paret bor nu tillsammans i Pernillas lyxhus på Lidingö, och de har lärt känna varandras barn och familjer.

Men innan Bauer träffade Pernilla gick han igenom en livskris. Vid 54 års ålder tog han en paus från allt i Stockholm och flyttade till Trysil för att utbilda sig till skidlärare.

"Där kan jag säga att 'Christian 2.0' föddes. Även om det var jobbigt och jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med mitt liv så är jag glad och stolt över att jag vågade ta steget och förverkliga min dröm," säger Bauer till Expressen.

Bauer har två barn och två barnbarn, och han är mycket glad över sin familj.

Han berättar att det är fantastiskt att vara en relativt ung morfar och att han älskar att spendera tid med sina barnbarn. Han ser också fram emot att Pernilla ska bli farmor till Oliver Geijers barn.

Trots de svårigheter han har gått igenom, verkar Bauer nu vara på en bra plats i livet. Han har hittat kärleken, har en familj han älskar, och han har hittat en ny karriär som han är passionerad för. Det är en påminnelse om att det aldrig är för sent att börja om och följa sina drömmar.

Klicka här för att komma tillbaka