Expert avslöjar: Det här säger dessa tatueringar om dig

Skriven av Jakob A. Overgaard

54 veckor sedan

|

15/05/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Tatueringar är mer populära än någonsin bland alla åldersgrupper, och om du inte själv har en så känner du säkert någon som har det. Men vad säger bläcket om personen?

Tatuerare möter människor från alla samhällsskikt - men det betyder inte att de minns alla på samma positiva sätt. Faktum är att vissa yrkesverksamma medger att de bildar åsikter om sina kunder baserat på de bläck de väljer. Detta skriver mediet The Mirror.

Fula namn och porträtt

Genom att avslöja vad som går igenom expertens huvud när de ser en hemsk tatuering, avslöjade @keeksandkooks allt i en video på TikTok. Genom att ladda upp videon på TikTok erkände konstnären: "Jag kommer att döma dig utifrån vilken typ av dåliga tatueringar du har." Hon fortsatte sedan med att lista de skyldiga hon inte gillar och inledde sina åsikter med att säga: "Jag kommer inte att fördjupa mig i något av dessa."

"Om du har en tatuering med ett dåligt tatuerat namn, älskar du verkligen hårt och det är lite av ett problem", hävdade experten. Hon fortsatte: "Om du har en ful bild, är du dålig på att bedöma personer och du vet inte när du kan lita på människor, men du fruktar ingenting."

Ska vi vara vänner?

"Om du har fula prickar, är en av två saker sanna: antingen är du otroligt otålig, eller så är du ett vuxet emo-barn som hade coola vänner." Hon ger sig dock och anser att folk fortfarande kan vara sjuka med corona "eller så påverkade Covid dig verkligen."

Därefter var vissa djurtematatueringar i skottlinjen. "Om du har en tatuering med leopardmönster, har du varenda Victoria's Secret-kroppsspray, och vi borde hänga ihop", skämtade tatueraren. "Om du har dåliga fingerledstatueringar, välkommen till klubben."

Hon avslutade sin video med att tillägga: "Den här videon är inte för att framhäva någon eller få någon att känna sig dålig. Vi har alla några dåliga tatueringar på oss. Men jag vill ge dig en råd: när du letar efter en romantisk partner är inte dåliga tatueringar en varningsflagga. Konsekvent dåliga tatueringar är en varningsflagga."

Som svar sa en kommentator: "På något sätt är dåliga tatueringar de bästa tatueringarna, eftersom de oftast har en bra historia." En annan avslöjade: "Jag älskar mina dåliga tatueringar."