Fionas hjärtskärande besked om dottern

Henrik R

43 veckor sedan

|

21/08/2023
Fionas hjärtskärande besked om dottern.

Lars, 82, och Fiona, 41, från realityserien "Älskar, älskar inte" har haft en tuff tid sedan Fionas flytt till Sverige. Paret, som träffades på internet och snabbt blev förälskade, har drabbats hårt ekonomiskt.

Nu avslöjar de varför Fionas dotter Rachel ännu inte har kommit till Sverige.

Fiona, som ursprungligen kommer från Uganda, har en dotter, Rachel, som bor kvar i hemlandet. Fiona var mycket ung när hon fick Rachel, och det var Fionas mamma och syster som tog hand om dottern.

Nu drömmer Fiona om att bli mamma igen och uppleva barndomen på riktigt.

Lars och Fiona har en stark kontakt med Rachel och ringer henne ofta från Sverige. De har uttryckt en önskan om att återförenas med Rachel i Sverige.

"Vi har ju sagt det så fort Fiona börjar få inkomst så måste vi ju bjuda hit hennes dotter," säger Lars.

Men ekonomiska svårigheter har gjort detta svårt. Paret lever för närvarande endast på Lars pension, eftersom Fiona ännu inte har fått något jobb i Sverige och fokuserar på att lära sig språket. Dessutom ledde Fionas flytt till Sverige till ett ekonomiskt bakslag.

"I och med att vi bor ihop så sjönk min pension, de är ju inga stora pengar men 600 kronor sjönk det med, de är ju ganska mycket egentligen. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det," säger Lars.

Paret fortsätter att kämpa genom denna svåra tid, med hopp om att snart kunna återförenas med Rachel.

Klicka här för att komma tillbaka