'Förspels-Pasta': Ida och Arvids obekväma middag i 'Gift vid Första Ögonkastet'

Skriven av Henrik R

48 veckor sedan

|

06/07/2023
Obekväma middag i 'Gift vid Första Ögonkastet'

I det senaste avsnittet av "Gift vid första ögonkastet" upplevde tittarna ett ganska obekvämt samtal om sex mellan Ida Lind och Arvid Stark.

Paret åt pasta carbonara, vilket de kallade "förspels-pasta", och diskuterade sitt sexliv. Arvid uttryckte att han skulle vilja tejpa Idas mun, vilket ledde till att många tittare kände sig obekväma. Men vad sa paret egentligen och var det verkligen så illa?

Ida och Arvid är ett av paren i "Gift vid första ögonkastet". Under en måltid med pasta carbonara, började de prata om sitt sexliv.

Detta blev en "förspels-pasta" händelse för hela svenska folket. Arvid avslöjade att han skulle vilja tejpa Idas mun, vilket ledde till en obekväm stämning. Frågan är om det var så obekvämt att hela Sverige kände sig generade?

Under måltiden sa Ida: "Det här är förspels-pasta tror jag". Paret satt vid köksbordet och åt, det var ingen överdrivet romantisk stämning, mer hemmamys och vardag. Arvid svarade:

"Vi konstaterade igår att vi ska bli bättre på snabbisar. Jag ska bara lyfta på din kjol och sen så kör vi och går åt varsitt håll. Vi ska inte snacka så mycket. Vi snackar ju för mycket."

Ida skrattade och sa: "Det är ju skönt att känna att man blir såhär generad och varm och pilsk på samma gång". Arvid retades tillbaka: "Nu gjorde jag ju fel som satte på en massa kläder här". Ida kontrade: "Ja, jag sa ju det. Du ska ju sitta här i nakenkostym. Fegis."

Men det slutade inte där. Paret fortsatte att retas med varandra. Arvid tog en stor tugga pasta när Ida föreslog att han skulle äta henne istället.

"Jag kan såhär klä in mig i lite pasta och sen kan du få äta upp mig", sa Ida. Arvid föreslog:

"Smeta in dig i massa carbonara". Och tillade:

"Sedan ser jag fram emot att tejpa för din mun." Ida skrattade och sa:

"Jag är redo för att få förtejpad mun". Men hon verkade mena allvar.

Snart måste paren i "Gift vid första ögonkastet" bestämma om de vill fortsätta vara gifta eller inte. Kommunikation och sexuell attraktion är viktiga faktorer för relationsexperterna i programmet. Så Ida och Arvid har goda chanser. Om de inte fastnar i pastan eller glömmer att ta av sig tejpen från munnen när de ska säga ja, förstås.

"Gift vid första ögonkastet" sänds på SVT och SVT Play.